#
ET Terveys
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi

ET Terveys

Valitse sinulle sopivin ET Terveys tarjous ja tee tilaus.

6 nroa ET Terveys tarjous

ET Terveys tarjous thumb

29,00


lisätietoa

6 nroa ET Terveys tarjous

ET Terveys tarjous thumb

29,00


lisätietoa

6 nroa ET Terveys tarjous

ET Terveys tarjous thumb

29,00


lisätietoa


ET Terveys -lehti, tarjous & tilaus

ET Terveys on 55+ suomalaisen terveydestä ja hyvinvoinnista kertova lehti, joka motivoi paremman olon ylläpitämiseen niin henkisesti kuin fyysisestikin. Lehdessä ovat äänessä asiantuntijat ja ihan tavalliset ihmiset, joiden selviytymistarinat antavat lukijoillekin voimaa ja tarmoa omien elämänhaasteiden selättämiseen ja hyväksymiseen.

 

Lehdessä on oma ohjaaja -osio, jossa on käytännön vinkit ja ohjeet henkiseen hyvinvointiin, parisuhteeseen, seksiin, liikuntaan, ruokaan ja ihmissuhteisiin liittyen. Lehdessä on ajankohtaiset terveysuutiset sekä asiantuntijoiden haastattelut.

ET Terveys, seniorien oma terveyslehti

ET Terveys on loistava lehti yli 55-vuotiaille miehille ja naisille, jotka haluavat pitää huolta omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Lehti on suunniteltu arjen vertaistueksi ja motivaattoriksi elämän eri osa-alueilla parempaan terveyteen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

 

Lehdessä ääneen pääsevät erityisesti asiantuntijat mutta myös ihan tavan tallaajat kertovat koskettavasti omista tarinoistaan. Uusimmat terveysuutiset pitävät ajantasalla alan uusimmista tutkimuksista, trendeistä, laitteista, hoitokeinoista ja itsehoidosta. Lehdessä oleva oma ohjaaja -osio antaa käytännön vinkit niin ruokavaliosta, liikunnasta, venyttelystä, mielen ja tunteiden hallinnasta kuin ihan arjen asioistakin.

ET Terveys lahjaksi

ET Terveys lehtitilaus on helppo tehdä netissä, tältä sivulta klikkaamalla pääset tekemään tilauksen. Tilauksen mukana tulevan tilaajalahjan näet niinikään tältä sivulta. Toki aina tilaajalahjaa ei tule mukaan.

 

ET Terveys on seniorille loistava lahja, erityisesti jos tämä on kiinnostunut terveydestään. Lahjatilaus tehdään netissä samalla tavalla kuin itsellekin tuleva tilaus, mutta lahjatilauksen saajan osoite toki pitää ilmoittaa. Lahjatilauksen mukana tulee myös joskus tilaajalahja, joka osoitetaan tilauksen maksajalle.

Muita alan lehtiä

Kunto Plus

3 nroa nyt 16,90

Kodin kuvalehti

10 nroa nyt 35,00

Apu

51 nroa nyt 109,00

Hyvä Terveys

16 nroa nyt 65,00

Eeva

7 nroa nyt 34,00

Meidän perhe

7 nroa nyt 29,00

Me Naiset

65 nroa nyt 115,00

Gloria

13 nroa nyt 65,00

FIT

11 nroa nyt 39,00

Anna

30 nroa nyt 79,00

Kauneus ja Terveys

6 nroa nyt 34,00

ET-lehti

8 nroa nyt 35,00

Trendi

6 nroa nyt 34,00

Voi hyvin

13 nroa nyt 59,00

Hymy

3 nroa nyt 27,00