Soundi -lehti, tarjous & tilaus

11.0
(1)
Soundi
6 lehteä 46,80€
» Tilaa lahjaksi

Soundi on suomalainen rockmusiikkilehti. Se on alallaan Suomen ylivoimaisesti luetuin ja suosituin lehti. Tilaa Soundi ja tiedät mistä musiikkipiireissä puhutaan.

 

Jo yli 35 vuoden ajan Soundi on kulkenut suomalaisten bändien mukana treenikämpiltä listojen kärkeen, kotikulmilta maailman tärkeimmille konserttilavoille. Se on lehti, johon niin musiikin tekijät kuin kuulijatkin ovat aina voineet luottaa.

 

Soundi tuntee niin rockin vanhat legendat kuin tuoreimmat tulokkaatkin. Soundi ei innostu turhista julkkiksista, vaan se tarkastelee rockin koko kenttää kriittisesti ja asiantuntevasti. Se arvioi levyt, kiertää studioissa, keikkapaikoilla ja festareiila. Se haastattelee Suomen ja koko maailman kirkkaimmat tähdet - unohtamatta kuitenkaan tärkeätä taustatyötä tekeviä soittajia, tuottajia ja sovittajia.

 

Vaikka Soundi ottaa musiikin vakavasti, ei se milloinkaan ole tosikko, vaan aina hauska, terävä ja värikäs. Sen jokainen numero on tehty rakkaudesta musiikkiin. Siksi se on lehti, jota lukijat rakastavat.

Soundi yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Jari-Pekka Järvinen1
Lehti on hyvä mutta ei ilmesty Lehtiluukkussa ajallaan. Nimimerkki maksettu on mutta tuotetta ei saa

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?