#

Lehdet

#
Soundi
  • Julkaisija: A-lehdet
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Soundi

Valitse sinulle sopivin Soundi tarjous ja tee tilaus.

6 nroa Soundi

Soundi thumb

46,80


lisätietoa

6 nroa Soundi

Soundi thumb

46,80


lisätietoa

6 nroa Soundi

Soundi thumb

46,80


lisätietoa

Soundi -lehti, tarjous & tilaus

Soundi on suomalainen rockmusiikkilehti. Se on alallaan Suomen ylivoimaisesti luetuin ja suosituin lehti. Tilaa Soundi ja tiedät mistä musiikkipiireissä puhutaan.

 

Jo yli 35 vuoden ajan Soundi on kulkenut suomalaisten bändien mukana treenikämpiltä listojen kärkeen, kotikulmilta maailman tärkeimmille konserttilavoille. Se on lehti, johon niin musiikin tekijät kuin kuulijatkin ovat aina voineet luottaa.

 

Soundi tuntee niin rockin vanhat legendat kuin tuoreimmat tulokkaatkin. Soundi ei innostu turhista julkkiksista, vaan se tarkastelee rockin koko kenttää kriittisesti ja asiantuntevasti. Se arvioi levyt, kiertää studioissa, keikkapaikoilla ja festareiila. Se haastattelee Suomen ja koko maailman kirkkaimmat tähdet - unohtamatta kuitenkaan tärkeätä taustatyötä tekeviä soittajia, tuottajia ja sovittajia.

 

Vaikka Soundi ottaa musiikin vakavasti, ei se milloinkaan ole tosikko, vaan aina hauska, terävä ja värikäs. Sen jokainen numero on tehty rakkaudesta musiikkiin. Siksi se on lehti, jota lukijat rakastavat.