Kotivinkki -lehti, tarjous & tilaus

192.9
(19)
Kotivinkki
26 lehteä 112,00€
» Tilaa joululahjaksi

Kotivinkki on täynnä energiaa, hyviä ideoita ja loistavaa elämänasennetta. Se tuo piristystä arjen keskelle ja yllättää juhlissa. Kotivinkki painottuu sisustukseen, ruokaan ja perheeseen, mutta se käsittelee kattavasti myös lasten kasvatusta, parisuhteita, työelämän haasteita ja hyvää oloa. Kotivinkin elämänmyönteinen kirjoitustapa ja mielenkiintoiset artikkelit tekevät siitä yhden hienoimmista suomalaisista kotia käsittelevistä lehdistä. Katso Kotivinkin uusin tarjous ja tilaa lehti nyt!

 

Kotivinkistä saat:

  • sisustus, puutarha, tsi-ideat
  • perhe, kasvatus, parisuhteet
  • työelämä ja ura
  • hyvä olo ja terveys
  • hyvä ruoka

Tilaajalahjaksi
24 lehteä + 2 nroa kaupan päälle

Kotivinkki yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Kotivinkki on koko perheen positiivisen energian lehti!

Kotivinkkiä lueskellessa ei voi olla pitkään kovin pahalla mielellä, sillä se yksinkertaisesti pursuua positiivista energiaa ja elämänasennetta! Ei tietenkään niin, että elämän vaikeudet ja haasteet lakastaisiin maton alle, vaan ne kohdataan rohkeasti silmästä silmään osana elämää. Kaikki lähtee asenteesta!

 

Kotivinkissä esitellään ihania koteja, joissa viiihdytään, ja joita voi sanoa kodiksi isolla K:lla. Sen päätarkoituksena eivät ole niinkään uusimmat trendit vaan kodikkuus ja viihtyisyys, persoonallisuus. Toki lehden sisustusjutuissa tsekataan myös jotain uusimpia trendejä, mutta ne eivät ole keskiössä.

 

Kotivinkissä on sesongeittain ja teemoittain ihania askartelu-, käsityö- ja tsi-ideoita ja muita sisustusvinkkejä sisälle ja puutarhaan. Esimerkiksi uusimmassa lehdessä näytettiin, kuinka eurolavat taipuvat ihanaksi terassin löhöpaikaksi! Olennaista sisältöä ovat myös laadukkaat ruokaohjeet sekä leivontareseptit, joita on jokaisessa lehdessä, yleensä sesongin mukaisesti. Ohjeet ovat pääsääntöisesti helppoja ja mahdollista toteuttaa ihan arkipäivänä.

 

Kotivinkin syvällisintä sisältöä ovat henkilöhaastattelut, joissa taitavat toimittajat saavat ihmiset avautumaan ja kertomaan konstailemattomasti elämästään. Haastateltavina on sekä julkkiksia että ihan taviksia. Asiantuntija-artikkeleissa taas paneudutaan arjen haasteisiin, kuten taloushuoliin, kasvatuspulmiin tai parisuhdeongelmiin.

 

Kotivinkki sopii lahjaksi kaikille naisille

Kotivinkki sopii lahjaksi sekä nuoremmalle että vanhemmalle, eri elämäntilanteissa oleville naisille, joilla on oma koti. Kotivinkki kun on nimeomaan kodin lehti. Se on ihanan nuorekas, joten nuoret naiset ja äidit tykkäävät tilata sitä. Lehtitilaus kun ilahduttaa lahjanakin tosi pitkään ja kestää, sillä lehtiä ei tarvitse eikä kannata heittää heti pois.

 

Lahjatilaus on helppo tehdä netissä, mutta toki myös puhelimella voi tilata lehden lahjaksi. Lahjatilaus on helpointa olla määräaikainen, jotta säästyy myöhemmiltä peruutuksilta. Lahjatilaukseen tulee mukaan voimassaolevat tilaajalahjat, jotka siis näet esimerkiksi tältä sivulta. Näistä voit valita mieluisimmat. Todella hyvät lehtitarjoukset kannattaa käyttää hyväksi heti!

Kotivinkki videot

Kotivinkki jakaa ideoita ja videoita youtube-kanavallaan. Esimerkiksi nämä iki-ihana minikakut:

 

Muita alan lehtiä

ET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousHyvä terveys tarjousKoti & keittiö tarjousGlorian koti tarjousVauva tarjousAvotakka tarjousMAKU tarjousMeidän perhe tarjousKotiliesi tarjousTalo & koti tarjousMaalla tarjousKaksplus tarjousDeko tarjousGlorian ruoka & viini tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Ira Juudin
Lopetan Avotakan tilauksen
Admin:
Hei, ei onnistu meidän kautta Avotakan peruutus. Ole yhteydessä Avotakan asiakaspalveluun. Lehtitarjoukset.com esittelee vain eri lehtien tarjoukset. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Heikki Paavo Naapuri1
Lopetan talolehden
Jukka5
Mielenkiintoinen lehti. Olen vasta aloittanut viiniharrastuksen ja tutustunut lehden kautta useisiin erittäin hyviin viineihin. Ruokaa en liiemmin tule laittaneeksi, mutta jo pelkästään viinien takia tuo lehti minusta kannattaa tilata.
P Saarinen1
Tarjous sivullanne ei pidä paikkaansa. Linkistä tilaa tästä päätyy sanomakauppaan, jossa tarjotaankin neljää lehteä eikä viittä, kuten yllä olevassa tarjouksessa tarjotaan, hintaan 29,90. Surkeaa.
Admin:
Hei, kiitos tarkkaavaisuudesta. Tarjouksen päivityksessä on sattunut virhe. Todellinen määrä oli tosiaan 4 lehteä. Siitä on nyt uusi tarjous voimassa 24,90€ / 4 lehteä. Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


/