Kotivinkki -lehti, tarjous & tilaus

192.9
(19)
Kotivinkki
26 lehteä 112,00€
» Tilaa lahjaksi

Kotivinkki on täynnä energiaa, hyviä ideoita ja loistavaa elämänasennetta. Se tuo piristystä arjen keskelle ja yllättää juhlissa. Kotivinkki painottuu sisustukseen, ruokaan ja perheeseen, mutta se käsittelee kattavasti myös lasten kasvatusta, parisuhteita, työelämän haasteita ja hyvää oloa. Kotivinkin elämänmyönteinen kirjoitustapa ja mielenkiintoiset artikkelit tekevät siitä yhden hienoimmista suomalaisista kotia käsittelevistä lehdistä. Katso Kotivinkin uusin tarjous ja tilaa lehti nyt!

 

Kotivinkistä saat:

  • sisustus, puutarha, tsi-ideat
  • perhe, kasvatus, parisuhteet
  • työelämä ja ura
  • hyvä olo ja terveys
  • hyvä ruoka

Tilaajalahjaksi
24 lehteä + 2 nroa kaupan päälle

Kotivinkki yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Kotivinkki on koko perheen positiivisen energian lehti!

Kotivinkkiä lueskellessa ei voi olla pitkään kovin pahalla mielellä, sillä se yksinkertaisesti pursuua positiivista energiaa ja elämänasennetta! Ei tietenkään niin, että elämän vaikeudet ja haasteet lakastaisiin maton alle, vaan ne kohdataan rohkeasti silmästä silmään osana elämää. Kaikki lähtee asenteesta!

 

Kotivinkissä esitellään ihania koteja, joissa viiihdytään, ja joita voi sanoa kodiksi isolla K:lla. Sen päätarkoituksena eivät ole niinkään uusimmat trendit vaan kodikkuus ja viihtyisyys, persoonallisuus. Toki lehden sisustusjutuissa tsekataan myös jotain uusimpia trendejä, mutta ne eivät ole keskiössä.

 

Kotivinkissä on sesongeittain ja teemoittain ihania askartelu-, käsityö- ja tsi-ideoita ja muita sisustusvinkkejä sisälle ja puutarhaan. Esimerkiksi uusimmassa lehdessä näytettiin, kuinka eurolavat taipuvat ihanaksi terassin löhöpaikaksi! Olennaista sisältöä ovat myös laadukkaat ruokaohjeet sekä leivontareseptit, joita on jokaisessa lehdessä, yleensä sesongin mukaisesti. Ohjeet ovat pääsääntöisesti helppoja ja mahdollista toteuttaa ihan arkipäivänä.

 

Kotivinkin syvällisintä sisältöä ovat henkilöhaastattelut, joissa taitavat toimittajat saavat ihmiset avautumaan ja kertomaan konstailemattomasti elämästään. Haastateltavina on sekä julkkiksia että ihan taviksia. Asiantuntija-artikkeleissa taas paneudutaan arjen haasteisiin, kuten taloushuoliin, kasvatuspulmiin tai parisuhdeongelmiin.

 

Kotivinkki sopii lahjaksi kaikille naisille

Kotivinkki sopii lahjaksi sekä nuoremmalle että vanhemmalle, eri elämäntilanteissa oleville naisille, joilla on oma koti. Kotivinkki kun on nimeomaan kodin lehti. Se on ihanan nuorekas, joten nuoret naiset ja äidit tykkäävät tilata sitä. Lehtitilaus kun ilahduttaa lahjanakin tosi pitkään ja kestää, sillä lehtiä ei tarvitse eikä kannata heittää heti pois.

 

Lahjatilaus on helppo tehdä netissä, mutta toki myös puhelimella voi tilata lehden lahjaksi. Lahjatilaus on helpointa olla määräaikainen, jotta säästyy myöhemmiltä peruutuksilta. Lahjatilaukseen tulee mukaan voimassaolevat tilaajalahjat, jotka siis näet esimerkiksi tältä sivulta. Näistä voit valita mieluisimmat. Todella hyvät lehtitarjoukset kannattaa käyttää hyväksi heti!

Kotivinkki videot

Kotivinkki jakaa ideoita ja videoita youtube-kanavallaan. Esimerkiksi nämä iki-ihana minikakut:

 

Muita alan lehtiä

ET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousHyvä terveys tarjousKoti & keittiö tarjousAvotakka tarjousMAKU tarjousKotiliesi tarjousTalo & koti tarjousMaalla tarjousKaksplus tarjousDeko tarjousGlorian ruoka & viini tarjousGloria tarjousMeidän mökki tarjousViva tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

TUULA KARHU3
hei miksi kestotilaajana maksan 77,10e ja tarjouksena 29,50 6 numeroa joten 12 numeroa tekee59,00 tulee vielä verenpainemittari lahjaksi ? enpä ole enää kestotilaaja.Viva lehti kyseessä.N
Leila Haavisto
Haluan peruuttaa Viva lehden toistaiseksi,voin tilata syksyllä taas uudestaan.Kesällä ei ole aikaa\r\nlukuhetkiin,kun matkustelemme.
Admin:
Hei, Lehti-tarjoukset.com kertoo parhaat tarjoukset, mutta ei itse ole toimiva taho. Peruuttaaksesi tilauksen, ota yhteys suoraan Otavamedian asiakaspalvleuun http://www.otavamedia.fi/web/guest/asiakaspalvelu
Armi Dalhström3
Hyvää luettavaa vähän iäkkäämmille ihmisille. Erityisesti matkailujutut kiinnostaa.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


/