Talo & koti -lehti, tarjous & tilaus

33.7
(3)
Talo & koti
14 lehteä 64,00€
» Tilaa lahjaksi

Unelmien Talo&Koti on suomen kielellä ilmestyvistä sisustuslehdistä kodikkain. Lehdessä on sekä hyödyllistä lueattavaa että upeita kuvia. Lehden ideat on toteutettavissa niin kerros-, rivitalo kuin kuin pientalossa.

 

Unelmien Talo&Koti lehdestä löydät:

  • ihanat kodit ja puutarhat
  • uusimmat trendit ja ilmiöt sisustuksessa
  • ostosvinkkejä ja shoppailuoppaita
  • matkat ja ruuat
  • asiantuntijoiden ja sisustajien haastattelut

 

Katso uusin tarjous ja tilaa Unelmien Talo&Koti lehti nyt!


Tilaajalahjaksi
12 lehteä + 2 nroa lahjaksi

Talo & koti yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Unelmien Talo&Koti lehti on kuin unelma

Unelmien Talo&Koti lehti kuuluu samaan lehtitaloon kuin Avotakka, Meidän Talo, Meidän Mökki ja Viherpiha, näillä viidellä lehdellä onkin yhteinen nettisivu, Meillä kotona. Näistä lehdistä jokaisella on oma teemansa ja tyylinsä. Siinä missä Avotakka on minimalistin ja tyylikkään sisustajan lehti, Unelmien Talo&Koti lehti on kodikkuutta ja viihtyisyyttä arvostavan sisustus- ja kotilehti.

 

Unelmien Talo&Koti lehden sisältö tietysti vaihtelee paljon vuodenajasta riippuen, mutta jokaisessa lehdessä kurkistetaan ihanaan kotiin, katetaan pöytään ajankohtaisia herkkuja kauniisti ja houkuttelevasti ja matkustetaan johonkin kivaan paikkaan, oli se sitten matkakohde tai ihan oikea koti jossain päin maailmaa. Kesällä lehti on täynnä vihreää ja vihreitä ideoita puutarhaan ja terassille, talvella taas ihania ideoita takkahuoneeseen, viihtyisään kylpyhuoneeseen ja sisällä nautiskeluun.

 

Unelmien Talo&Koti lehti tarjoaa myös ihania tee-se-itse- ideoita kodin sisustamiseen sekä puutarhaan ja terassille. Mikä parasta, tämä lehti ei keskity pelkästään omakotitaloihin, vaan siinä sisustetaan ja ideoidaan myös pieniä kaupunkiasuntoja ja niiden parvekkeita, rivitaloasuntoja ja niiden terasseja. Unelmien Talo&Koti onkin lehti, joka antaa iloa pitkään, sitä ei kannata heittää pois, vaan lukea myöhemmin tai laittaa kiertoon ystävän luettavaksi.

Unelmien Talo&Koti lehti lahjaksi

Unelmien Talo&Koti lehti on ihana lahja esimerkiksi äitienpäivänä äidille tai ystävänpäivänä ystävälle, miksei myös vaikka joulu- tai synttärilahjaksi. Unelmien Talo&Koti lehti sopii monenlaiselle sisustajalle, mutta aivan minimalistille kannattaa tilata mieluummin Avotakka.

 

Unelmien Talo&Koti lahjatilaukseen tulee mukaan ajankohtaiset tilaajalahjat, mutta tilaajalahja lähetetään aina tilauksen maksajalle, tekijälle. Tilaajalahja lähetetään noin kuukauden kuluttua maksun maksamisesta.

 

Lahjatilaus kannattaa tehdä määräaikaisena, mutta usein paras tarjous lehtitilauksesta on kestotilaus. Voit tilata lahjaksi myös sen, mutta tehdä saman tien peruutuksen niin, että tilaus päättyy jakson loppuun mennessä. Näin vältyt myöhemmiltä maksuilta.

Muita alan lehtiä

ET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousHyvä terveys tarjousKoti & keittiö tarjousGlorian koti tarjousVauva tarjousAvotakka tarjousMAKU tarjousMeidän perhe tarjousKotivinkki tarjousKotiliesi tarjousMaalla tarjousKaksplus tarjousDeko tarjousGlorian ruoka & viini tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Ira Juudin
Lopetan Avotakan tilauksen
Admin:
Hei, ei onnistu meidän kautta Avotakan peruutus. Ole yhteydessä Avotakan asiakaspalveluun. Lehtitarjoukset.com esittelee vain eri lehtien tarjoukset. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
Heikki Paavo Naapuri1
Lopetan talolehden
Jukka5
Mielenkiintoinen lehti. Olen vasta aloittanut viiniharrastuksen ja tutustunut lehden kautta useisiin erittäin hyviin viineihin. Ruokaa en liiemmin tule laittaneeksi, mutta jo pelkästään viinien takia tuo lehti minusta kannattaa tilata.
P Saarinen1
Tarjous sivullanne ei pidä paikkaansa. Linkistä tilaa tästä päätyy sanomakauppaan, jossa tarjotaankin neljää lehteä eikä viittä, kuten yllä olevassa tarjouksessa tarjotaan, hintaan 29,90. Surkeaa.
Admin:
Hei, kiitos tarkkaavaisuudesta. Tarjouksen päivityksessä on sattunut virhe. Todellinen määrä oli tosiaan 4 lehteä. Siitä on nyt uusi tarjous voimassa 24,90€ / 4 lehteä. Ystävällisin terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


/