Talo & koti -lehti, tarjous & tilaus

23.5
(2)
Talo & koti
14 lehteä 64,00€
» Tilaa lahjaksi

Unelmien Talo&Koti on suomen kielellä ilmestyvistä sisustuslehdistä kodikkain. Lehdessä on sekä hyödyllistä lueattavaa että upeita kuvia. Lehden ideat on toteutettavissa niin kerros-, rivitalo kuin kuin pientalossa.

 

Unelmien Talo&Koti lehdestä löydät:

  • ihanat kodit ja puutarhat
  • uusimmat trendit ja ilmiöt sisustuksessa
  • ostosvinkkejä ja shoppailuoppaita
  • matkat ja ruuat
  • asiantuntijoiden ja sisustajien haastattelut

 

Katso uusin tarjous ja tilaa Unelmien Talo&Koti lehti nyt!


Tilaajalahjaksi
12 lehteä + 2 nroa lahjaksi

Talo & koti yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Unelmien Talo&Koti lehti on kuin unelma

Unelmien Talo&Koti lehti kuuluu samaan lehtitaloon kuin Avotakka, Meidän Talo, Meidän Mökki ja Viherpiha, näillä viidellä lehdellä onkin yhteinen nettisivu, Meillä kotona. Näistä lehdistä jokaisella on oma teemansa ja tyylinsä. Siinä missä Avotakka on minimalistin ja tyylikkään sisustajan lehti, Unelmien Talo&Koti lehti on kodikkuutta ja viihtyisyyttä arvostavan sisustus- ja kotilehti.

 

Unelmien Talo&Koti lehden sisältö tietysti vaihtelee paljon vuodenajasta riippuen, mutta jokaisessa lehdessä kurkistetaan ihanaan kotiin, katetaan pöytään ajankohtaisia herkkuja kauniisti ja houkuttelevasti ja matkustetaan johonkin kivaan paikkaan, oli se sitten matkakohde tai ihan oikea koti jossain päin maailmaa. Kesällä lehti on täynnä vihreää ja vihreitä ideoita puutarhaan ja terassille, talvella taas ihania ideoita takkahuoneeseen, viihtyisään kylpyhuoneeseen ja sisällä nautiskeluun.

 

Unelmien Talo&Koti lehti tarjoaa myös ihania tee-se-itse- ideoita kodin sisustamiseen sekä puutarhaan ja terassille. Mikä parasta, tämä lehti ei keskity pelkästään omakotitaloihin, vaan siinä sisustetaan ja ideoidaan myös pieniä kaupunkiasuntoja ja niiden parvekkeita, rivitaloasuntoja ja niiden terasseja. Unelmien Talo&Koti onkin lehti, joka antaa iloa pitkään, sitä ei kannata heittää pois, vaan lukea myöhemmin tai laittaa kiertoon ystävän luettavaksi.

Unelmien Talo&Koti lehti lahjaksi

Unelmien Talo&Koti lehti on ihana lahja esimerkiksi äitienpäivänä äidille tai ystävänpäivänä ystävälle, miksei myös vaikka joulu- tai synttärilahjaksi. Unelmien Talo&Koti lehti sopii monenlaiselle sisustajalle, mutta aivan minimalistille kannattaa tilata mieluummin Avotakka.

 

Unelmien Talo&Koti lahjatilaukseen tulee mukaan ajankohtaiset tilaajalahjat, mutta tilaajalahja lähetetään aina tilauksen maksajalle, tekijälle. Tilaajalahja lähetetään noin kuukauden kuluttua maksun maksamisesta.

 

Lahjatilaus kannattaa tehdä määräaikaisena, mutta usein paras tarjous lehtitilauksesta on kestotilaus. Voit tilata lahjaksi myös sen, mutta tehdä saman tien peruutuksen niin, että tilaus päättyy jakson loppuun mennessä. Näin vältyt myöhemmiltä maksuilta.

Muita alan lehtiä

ET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousHyvä terveys tarjousKoti & keittiö tarjousAvotakka tarjousMAKU tarjousKotivinkki tarjousKotiliesi tarjousMaalla tarjousKaksplus tarjousDeko tarjousGlorian ruoka & viini tarjousGloria tarjousMeidän mökki tarjousViva tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

TUULA KARHU3
hei miksi kestotilaajana maksan 77,10e ja tarjouksena 29,50 6 numeroa joten 12 numeroa tekee59,00 tulee vielä verenpainemittari lahjaksi ? enpä ole enää kestotilaaja.Viva lehti kyseessä.N
Leila Haavisto
Haluan peruuttaa Viva lehden toistaiseksi,voin tilata syksyllä taas uudestaan.Kesällä ei ole aikaa\r\nlukuhetkiin,kun matkustelemme.
Admin:
Hei, Lehti-tarjoukset.com kertoo parhaat tarjoukset, mutta ei itse ole toimiva taho. Peruuttaaksesi tilauksen, ota yhteys suoraan Otavamedian asiakaspalvleuun http://www.otavamedia.fi/web/guest/asiakaspalvelu
Armi Dalhström3
Hyvää luettavaa vähän iäkkäämmille ihmisille. Erityisesti matkailujutut kiinnostaa.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


/