#

Lehdet

#
Trendi
  • Normaali tilaushinta: 42,00€
  • Julkaisija: Forma Publishing
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Trendi

Valitse sinulle sopivin Trendi tarjous ja tee tilaus.

7 nroa Trendi

Trendi thumb

29,90


lisätietoa

14 nroa 12 lehteä + 2 nroa kaupan päälle

12 lehteä + 2 nroa kaupan päälle thumb

59,00


lisätietoa

7 nroa Trendi

Trendi thumb

29,90


lisätietoa

14 nroa 12 lehteä + 2 nroa kaupan päälle

12 lehteä + 2 nroa kaupan päälle thumb

59,00


lisätietoa

7 nroa Trendi

Trendi thumb

29,90


lisätietoa

14 nroa 12 lehteä + 2 nroa kaupan päälle

12 lehteä + 2 nroa kaupan päälle thumb

59,00


lisätietoa


Trendi -lehti, tarjous & tilaus

Trendi on naistenlehtien kapinallinen, rohkea ja särmikäs edelläkävijä, joka yllättää joka kuukausi. Trendi herättää keskustelua eikä pelkää tarttua ristiriitaisiin aiheisiin. Lehti tarjoaa erilaisen näkökulman yhtä lailla meikkitrendeihin kuin naisten asemaan eri puolilla maapalloa.

Trendi lehti ilmestyy kerran viikossa, ja on siten oikeasti osa naisten arkea. Trendi on yksi ihanimmista lahjoista, joita voi antaa vaikka ystävälle ystävänpäivänä. Lahjatilauksen voi tehdä netissä, myös lahjatilauksesta saa tilaajalahjan, jonka voi pitää itsellä. Katso tarjous ja tilaa lehti!

Trendi sisältää:

  • uusimmat muotivirtaukset ja trendit, meikki- ja hiusvinkit
  • henkilöhaastattelut ja ilmiöjutut eri puolilta maailmaa
  • matkat ja ravintolat
  • ruoka ja liikunta, terveys ja hyvinvointi
  • ura ja ihmissuhteet

Tilaa Trendi lahjaksi

Trendi on suomalaisten tekijöiden suomalainen lehti. Trendi kertoo kerran kuussa sen, mitä täytyy tietää juuri nyt, on kyse sitten muodista, uusista ravintoloista ja putiikeista, yhteiskunnallisista ilmiöistä, matkailusta, sisustuksesta tai kokkauksesta. Se antaa ihanasti potkua pysymään terveellisissä elämäntavoissa, harrastaa sopivasti liikuntaa ja muutenkin pysymään kohtuudessa.

Trendi lehti viihdyttää ja kannustaa terveellisiin elintapoihinTrendin mukana pysyykin helposti perillä viimeisimmistä muoti-ilmiöistä, hiusmuodista, uusimmista meikkivinkeistä ja muista puheenaiheista. On kiva, että on aina on jotain puheenaiheita ihan outojenkin naisten kanssa, sillä Trendi todellakin kirvoittaa keskustelua. Trendi ei halua suinkaan olla mikään pullamössömuotilehti ainoastaan, vaan se haluaa artikkeleillaan ja haastatteluillaan ottaa kantaa asioihin.

Trendi on siksi mahtava lehti lahjaksi ystävälle, siskolle, äidille tai tyttöystävälle. Trendi ilmestyy joka viikko, siitä on siis viikoittain iloa, ja mikä olisikaan mahtavampaa, kuin saada lahjaksi iloa koko vuodeksi! Tai edes puoleksi vuodeksi!

Lahjatilauksen voi tehdä kestotilauksena, mutta se kannattaa tehdä määräaikaisena, jolloin lehteä ei tarvitse jälkikäteen muistaa peruuttaa. Lahjatilaukseen saa samalla tavalla tilaajalahjan sekä siinä voi hyödyntää tämän hetkeen parhaat tarjoukset.  Tilaajalahjankin voi toki antaa halutessaan lahjaksi, mutta se kuitenkin lähetetään lahjan tilaajalle sen jälkeen kun tilaus tai sen ensimmäinen osa on maksettu.

Trendi mainokset

Trendi on nimensä mukaisesti lehti trendeistä, niin Suomessa kuin maailmallakin. Trendi on muodin suomalainen lehti, joten se kertoo meille mitä kaikkea muoti on tuomassa meille seuraavana sesonkina.

Trendi lehteä tilaavatkin pääasiassa juuri trenditietoisimmat naiset pääkaupunkiseudulla. Kuten Trendin päätoimittaja alla olevalla videolla sanookin, että suomalaiset ovat muodikkaita, mutta pelkästään kehäkolmosen sisäpuolella. Tämä porukka on juuri ahkerinta Trendin tilaajasakkia.

Muotibloggaaja Alexa Dagmar Trendin kuvauksissa:

 

 

Muita alan lehtiä

Seiska

10 nroa nyt 29,90

Kunto Plus

3 nroa nyt 16,90

Kodin kuvalehti

10 nroa nyt 35,00

Apu

20 nroa nyt 39,90

6 nroa nyt 29,00

Eeva

7 nroa nyt 34,00

7 nroa nyt 29,40

16 nroa nyt 35,00

16 nroa nyt 39,50

Gloria

6 nroa nyt 35,00

6 nroa nyt 29,00

FIT

5 nroa nyt 28,00

Anna

13 nroa nyt 29,00

Kauneus ja Terveys

6 nroa nyt 29,90

ET-lehti

8 nroa nyt 35,00