#
Trendi
  • Julkaisija: Forma Publishing
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Trendi

Valitse sinulle sopivin Trendi tarjous ja tee tilaus.

6 nroa Trendi naistenlehti

Trendi naistenlehti thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Trendi kampanja

Trendi kampanja thumb

59,00


lisätietoa

6 nroa Trendi naistenlehti

Trendi naistenlehti thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Trendi kampanja

Trendi kampanja thumb

59,00


lisätietoa

6 nroa Trendi naistenlehti

Trendi naistenlehti thumb

34,00


lisätietoa

13 nroa Trendi kampanja

Trendi kampanja thumb

59,00


lisätietoa


Trendi -lehti, tarjous & tilaus

Trendi on naistenlehtien kapinallinen, rohkea ja särmikäs edelläkävijä, joka yllättää joka kuukausi. Trendi herättää keskustelua eikä pelkää tarttua ristiriitaisiin aiheisiin. Lehti tarjoaa erilaisen näkökulman yhtä lailla meikkitrendeihin kuin naisten asemaan eri puolilla maapalloa.

Trendi lehti ilmestyy kerran viikossa, ja on siten oikeasti osa naisten arkea. Trendi on yksi ihanimmista lahjoista, joita voi antaa vaikka ystävälle ystävänpäivänä. Lahjatilauksen voi tehdä netissä, myös lahjatilauksesta saa tilaajalahjan, jonka voi pitää itsellä. Katso tarjous ja tilaa lehti!

Trendi sisältää:

  • uusimmat muotivirtaukset ja trendit, meikki- ja hiusvinkit
  • henkilöhaastattelut ja ilmiöjutut eri puolilta maailmaa
  • matkat ja ravintolat
  • ruoka ja liikunta, terveys ja hyvinvointi
  • ura ja ihmissuhteet

Tilaa Trendi lahjaksi

Trendi on suomalaisten tekijöiden suomalainen lehti. Trendi kertoo kerran kuussa sen, mitä täytyy tietää juuri nyt, on kyse sitten muodista, uusista ravintoloista ja putiikeista, yhteiskunnallisista ilmiöistä, matkailusta, sisustuksesta tai kokkauksesta. Se antaa ihanasti potkua pysymään terveellisissä elämäntavoissa, harrastaa sopivasti liikuntaa ja muutenkin pysymään kohtuudessa.

Trendi lehti viihdyttää ja kannustaa terveellisiin elintapoihinTrendin mukana pysyykin helposti perillä viimeisimmistä muoti-ilmiöistä, hiusmuodista, uusimmista meikkivinkeistä ja muista puheenaiheista. On kiva, että on aina on jotain puheenaiheita ihan outojenkin naisten kanssa, sillä Trendi todellakin kirvoittaa keskustelua. Trendi ei halua suinkaan olla mikään pullamössömuotilehti ainoastaan, vaan se haluaa artikkeleillaan ja haastatteluillaan ottaa kantaa asioihin.

Trendi on siksi mahtava lehti lahjaksi ystävälle, siskolle, äidille tai tyttöystävälle. Trendi ilmestyy joka viikko, siitä on siis viikoittain iloa, ja mikä olisikaan mahtavampaa, kuin saada lahjaksi iloa koko vuodeksi! Tai edes puoleksi vuodeksi!

Lahjatilauksen voi tehdä kestotilauksena, mutta se kannattaa tehdä määräaikaisena, jolloin lehteä ei tarvitse jälkikäteen muistaa peruuttaa. Lahjatilaukseen saa samalla tavalla tilaajalahjan sekä siinä voi hyödyntää tämän hetkeen parhaat tarjoukset.  Tilaajalahjankin voi toki antaa halutessaan lahjaksi, mutta se kuitenkin lähetetään lahjan tilaajalle sen jälkeen kun tilaus tai sen ensimmäinen osa on maksettu.

Trendi mainokset

Trendi on nimensä mukaisesti lehti trendeistä, niin Suomessa kuin maailmallakin. Trendi on muodin suomalainen lehti, joten se kertoo meille mitä kaikkea muoti on tuomassa meille seuraavana sesonkina.

Trendi lehteä tilaavatkin pääasiassa juuri trenditietoisimmat naiset pääkaupunkiseudulla. Kuten Trendin päätoimittaja alla olevalla videolla sanookin, että suomalaiset ovat muodikkaita, mutta pelkästään kehäkolmosen sisäpuolella. Tämä porukka on juuri ahkerinta Trendin tilaajasakkia.

Muotibloggaaja Alexa Dagmar Trendin kuvauksissa:

 

 

Muita alan lehtiä

Seiska

57 nroa nyt 139,90

Kunto Plus

4 nroa nyt 24,90

Apu

16 nroa nyt 39,90

Eeva

6 nroa nyt 34,00

FIT

6 nroa nyt 29,90

Anna

13 nroa nyt 39,00

Kauneus ja Terveys

5 nroa nyt 29,90

Katso

12 nroa nyt 19,90

Seura

52 nroa nyt 169,00

Kotiliesi

6 nroa nyt 39,00

Suomen Kuvalehti

8 nroa nyt 32,00

Top Model

6 nroa nyt 47,00

Hymy

5 nroa nyt 45,00

Viva

6 nroa nyt 49,00

SenioriTERVEYS

8 nroa nyt 60,00