#
Kotipuutarha
  • Julkaisija: Puutarhaliitto
  • Ilmestyy: 10 kertaa / vuosi

Kotipuutarha

Nyt ei löytynyt sopivia Kotipuutarha tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

6 nroa nyt 34,00

1 nroa nyt 2,90

13 nroa nyt 54,00

4 nroa nyt 37,00

6 nroa nyt 43,00

16 nroa nyt 179,00

Kotipuutarha -lehti, tarjous & tilaus

Pihapuutarhurien, vihersisustajien ja kasvisten ystävien laatulehti. Kotipuutarha on Puutarhaliiton - puutarha-alan keskusjärjestön - julkaisema tilaaja-pohjainen erikoisaikakauslehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Kotipuutarhaa on julkaistu jo vuodesta 1940 alkaen.

Kotipuutarhasta on iloa ja hyötyä ympäri vuoden, hyödynnä tarjous ja tilaa lehti!

 

Kotipuurhasta löytyy:

  • ajankohtaiset vinkit ja ohjeet puutarhanhoitoon ja hyötyviljelyyn
  • vinkit puutarhakasvien valintaan, istuttamiseen ja hoitoon
  • pihasuunnitteluvinkit
  • terassit, kesähuoneet, grillikodat, parvekkeet

Kotipuutarhalehti on alansa rautainen osaaja

Kotipuutarhaa julkaisee Suomen Puutarhaliitto, joten asiantuntijuutta todellakin löytyy lehden tekijöissä ja ideoijissa. Kotipuutarha-lehden artikkelit ovatkin uusimman tutkimustiedon mukaisia, vuosikymmenien kokemuksen äänellä kirjoitettuja. Puutarhavinkit ovat juuri niin käytännöllisiä ja yksinkertaisia kuin kotipuutarhurin ongelmatkin.

 

Olipa kyse omenapuun leikkaamisesta, tuuhean, hyvän, tiheän nurmikon kasvattamisesta, uuden kodin pihan suunnittelusta tai kaalisadosta, näihin kaikkiin löytyy vastaukset Kotipuutarha-lehdestä. Lehti paneutuu sekä teemoittain että ajankohtaisesti eri aiheisiin pihassa ja puutarhassa. Keväällä lehdessä annetaan tilaa juuri puiden ja pensaiden leikkaamiselle sekä taimikasvatukselle, kesällä taas lannoitukselle, kastelulle ja kasvien hoidolle, syksyllä sadonkorjuulle, syysviljelylle, peruslannoitukselle sekä maan muokkaukselle. Talvella sitten suunnitellaan tulevaa kesää, opiskellaan uusia kasveja ja pohditaan, kuinka terassia voisi käyttää mahdollisimman pitkään.

 

Kotipuutarha-lehti on etenkin naisten suosikkilehti, mutta viherpeukalomiehet saavat lehdestä irti yhtä lailla ideoita ja hyvää mieltä!

 

Kotipuutarha lehti lahjaksi

Kotipuutarha on todella hyvä idea lahjaksi äitienpäivänä, syntymäpäivänä tai jouluna, miksei isänpäivänäkin. Kotipuutarha-lehdestä kun on sitten iloa paljon pidempään kuin siitä yhdestä kukasta. Lahjaksi on helpoin tilata määräaikainen jakso, esimerkiksi puolen vuoden jakso, mutta usein parhaat tarjoukset koskevat lyhyitä tutustumisjaksoja, jotka on kestotilauksia. Voit toki hyödyntää nämä tarjoukset ja lopettaa kestotilauksen jakson loppuun.

 

Lahjatilaukseen tulee mukaan tilaajalahjat ihan samalla tavalla kuin muihinkin tilauksiin. Kotipuutarha-lehden mukana ei välttämättä aina ole mitään tilaajalahjaa, mutta joskus on jotain puutarhaan liittyvää, kuten kirjoja ja oppaita.

 

Kotipuutarha videot

 

Muita alan lehtiä

6 nroa nyt 34,00

1 nroa nyt 2,90

13 nroa nyt 54,00

4 nroa nyt 37,00

6 nroa nyt 43,00

16 nroa nyt 179,00