Vanhan ajan ristikkoaitta -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Vanhan ajan ristikkoaitta
12 lehteä 30,75€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Vanhan Ajan Ristikkoaitta on oikea sanaristikoiden aarreaitta! Lehti sisältää uusia ja vanhoja ristikkoklassikoita Kolmiokirjan ristikoiden arkistoista. Yhteisenä teemana niin uusissa kuin vanhoissakin ristikoissa on nostalgia, maalaishenkisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että digiajasta ulkopuolellakin olevan on mahdollista pysyä ristikoissa kärryillä.

 

Vanhan Ajan Ristikkoaitta onkin aivan ihana lahjaidea vanhemmille ristikonlaatijoille, sillä ristikot ovat suhteellisen helppoja ja niiden sisältämät sanat ja teemat ovat jokaiselle vanhemmalle ihmiselle tuttuja. Vanhan Ajan Ristikkoaitan ristisanatehtävät ovat turvallisia ja tuttuja ristikoita. Niiden laatiminen todella rentouttaa.

Vanhan ajan ristikkoaitta yhteenveto

  • Vanhan ajan ristikkoaitta tarjous: 12 lehteä / 30,75€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?