MAKU -lehti, tarjous & tilaus

62.8
(6)
MAKU
10 lehteä 48,00€
» Tilaa lahjaksi

MAKU on Suomen suurin, luetuin, tilatuin ja arvostetuin ruokalehti. Lehteen luotetaan, sen sivuilta poimitaan sesongin viimeisimmät ruokaoivallukset, jotka myös toteutetaan. MAKU auttaa niin arki- kuin juhlakokkaajaa – ammattitaidolla tehdyt ja onnistuvat reseptit takaavat tyytyväisen lukijan. MAKU on lehti, joka opastaa lukijaansa tekemään parhaimmat ruoka-viiniyhdistelmät tai keventämään oloa, muttei kukkaroa. Tilaa lehti ja hyödynnä tämän hetkinen tarjous!

  • huippureseptit arkiruokaan ja erikoisempiin ruokalajeihin
  • viinisuositukset aina mukaan resepteihin
  • makuelämyksiä myös maailmalta
  • vinkit ja neuvot kattaukseen
  • uusimmat tuoteuutuudet ja keittokirjat

Tilaajalahjaksi
digilehti ja arkisto kaupan päälle

MAKU yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Maku lehti lahjatilaus

 

Maku -lehdessä on ehkä Suomen laadukkaimmat reseptit, sillä lehden omat huippukokit testaavat joka ikisen lehteen päätyvän reseptin! Ruokaohjeissa ja leivontaideoissa noudatetaan sesonkeja ja vuodenaikateemoja, joka tietysti helpottaa ruuan suunnittelemista ja tuoreiden ja hyvien raaka-aineiden hankkimista.

 

Maku-lehden avulla kuka tahansa voi loihtia upean monen ruokalajin illallisen ruokalajiin sopivine viineineen sekä makuelämystä täydentävine jälkiruokineen! Toisaalta lehdestä löytyvät myös nopeat ja käytännölliset mutta herkulliset arkiruuat, joilla arjesta saadaan luksusta.

 

Maku-lehden mukana lukija pääsee matkailemaan, sillä lehti tutustuttaa makujen maailmoihin muuallakin kuin Suomessa. Maailmalta ammennetaan milloin mistäkin ruokakulttuurista, poimitaan parhaat päältä ja sopeutetaan suomalaiseen makuun ja meillä saatavilla oleviin raaka-aineisiin.

 

Maku lehti sopii lahjaksi melkein kenelle tahansa, joka vain nauttii ruuanlaitosta ja pitää hyvästä ruuasta ja viineistä. Maku-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, joka toinen kuukausi. Lehdet kannattaa säilyttää myöhempää käyttöä varten, sillä kaikkia lehden reseptejä tuskin tulee kokeiltua parin kuukauden aikana.

 

Lahjatilauksen voi tehdä netissä samalla tavalla kuin itsellekin tulevan tilauksen. Lahjatilauksen mukaan saa voimassa olevan tilaajalahjan, joka tulee yleensä tilauksen tekijälle viimeistään kuukauden kuluessa laskun maksamisesta. Tilaajalahjat ovat laadukkaita tuotteita keittiöön, kuten veitsiä, keittiöpyyhkeitä tai patalappuja. Lahjatilaus kannattaa olla määräaikainen, mutta kestotilaus on niinikään helppo peruuttaa netissä tai soittamalla.

 

Maku-lehden reseptit ja osa sisällöstä löytyvät myös lehden nettisivuilta Maku.fi.

Muita alan lehtiä

ET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousHyvä terveys tarjousKoti & keittiö tarjousKotivinkki tarjousKotiliesi tarjousTalo & koti tarjousGlorian ruoka & viini tarjousGloria tarjousLeivotaan tarjousGood Food tarjousGluteeniton Leivonta tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


/