Tunne & Mieli -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Tunne & Mieli
3 lehteä 29,90€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Tunne & Mieli lehti on uusi raikas lehti, jossa lähetytään mieleen, tunteisiin ja henkiseen hyvinvointiin kuuluvia teemoja monipuolisesti, ennakkoluulottomasti ja rakkaudellisesti. Tunne&Mieli lehti on Mielenterveyden keskusliiton julkaisema lehti, joka ilmestyi aiemmin nimellä Käsikädessä.

 

Tunne&Mieli lehdessä syvennytään henkisen jakamisen teemoihin, annetaan ihan konkreettisia vinkkejä ja harjoituksia tunteiden hallintaan ja vastaanottamiseen sekä arjen hallintaan. Lehdessä on syvällisiä haastatteluja, joissa tavan tallaajat ja julkisuuden henkilöt kertovat elämäntilanteistaan ja henkisistä haasteistaan ja kasvukivuistaan.

 

Tunne & Mieli lehden tarkoituksena on paitsi antaa vertaistukea myös välineitä ja vinkkejä haastaviin elämäntilanteisiin. Lukujuttujen lisäksi lehdessä on aivojen hyvinvoinnin kannalta tärkeää tekemistä, kuten sudokuja, ristikoita ja muita ristisanatehtäviä arjen pieniin rentouttaviin hetkiin.

Tunne & Mieli yhteenveto

  • Tunne & Mieli tarjous: 3 lehteä / 29,90€
  • Julkaisija: MTKL Vireä Mieli Oy Ab
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
  • Kulttuuri ja elämäntapa


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Voi hyvin tarjousMaalla tarjousImage tarjousMeidän mökki tarjousTosi Elämää tarjousInferno tarjousParnasso tarjousNyyrikki tarjousNära tarjousGEO tarjousOMjooga tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?