Sankari -lehti, tarjous & tilaus

34.7
(3)
Sankari
6 lehteä 25,00€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Sankari on uusi hieno lehti lapsille, jotka tykkäävät pelata. Tai oikeastaan ei edes tarvitse tykätä pelaamisesta, vaan olla ylipäätään kiinnostunut uusimmista lasten maailman ilmiöistä. Lehti on suunnattu 8-12 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Sankari lehden sisältö koostu positiivisista ja kivoista jutuista, joiden aiheina on tuoreimmat ilmiöt ja hahmot videopeleistä, mobiilipeleistä, lautapeleistä, leluista ja elokuvista. Ilmiöissä on käsitelty esimerkiksi Pokemon, Minecraft, Star Wars, Disney Infinity... Sankari saa lapset innostumaan paitsi videoista ja peleistä myös lukemisesta! Sankari esittelee tuoteuutuudet, siinä on esittelyt ja arvostelut sekä tietysti myös vanhat lempparit.

 

Sankari on oiva unisex lehti myös esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi. Lahjatilaus on helppo tehdä tältä samalta sivulta. Sankari-lehdessä löytyy myös tekemistä, kuten askartelua, tehtäviä ja puuhastelua sekä jokaisesta lehdestä kiva, teeman mukainen juliste. Sankari lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa.

Sankari yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousTex Willer tarjousBamse tarjousPelaaja tarjousAnime tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Sini-Maria1
En tykkää animesta :/
Hartikainen Tomi4
Varsin loistava tietopaketti alan harrastajalle, kuitenkin ehkä turhan kaupallisesti suuntautunut ja pinnallinen.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?