Regina Sensuelli -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Regina Sensuelli
7 lehteä 28,50€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Regina Sensuelli on kuin eroottiset rakkausromaanit pienoiskoossa: se on täynnä ihania, henkeäsalpaavan sensuelleja, eroottisia ja kiihdyttäviä romanttisia tarinoita ja kertomuksia, jotka on kuvitettu ihanan romanttisilla kuvilla. Regina Sensuelli on lehti intohimosta, erotiikasta ja rakkaudesta kiihtyvälle naiselle!

 

Regina Sensuellin sisältö koostuu siis kuvitteellisista tarinoista, naisten fantasioista, jotka vievät lukijansa milloin mihinkin seikkailuihin. Tarinat sukeltavat ihmissuhdedraamoihin, syvälle tunteisiin ja antavat ihania hekuman hetkiä kuvaillessaan eroottisia ja intohimoisia hetkiä miehen ja naisen välillä. Regina Sensuelli ei jätä ketään kylmäksi!

 

Regina Sensuelli lehti ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa. Sen tarinat eivät vanhene, joten voit hyvin säilyttää lehdet ja laittaa ne kiertoon. Ihana lahjaidea ystävälle!

Regina Sensuelli yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousFIT tarjousAnna tarjousCosmopolitan tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousApu tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousEeva tarjousMeidän perhe tarjousVoi hyvin tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Marja-Liisa Tanskanen1
Kyllä taas huijattiin tilaamaan lehti lahjan avulla ja menin lankaan. Luvattiin lahjaksi verenpainemittari, mutta eipä ole tullut. Tämä oli jo toinen kerta kun luvattu lahja jää saamatta. Nyt on turha enää soitella ja tuputtaa mitään lehtiä.
malla3
katan kanssa samaa mieltä juttujen toistuvuudesta!
Tarja Harju4
Voi Hyvin on tosi kiva lehti josta saa paljon tietoa ja iloa eloon.
Kata4
Ihana lehti josta tulee hyvälle tuulelle! Ainut miinus on että jutut joskus toistaa itseään. Muuten kyllä Voi Hyvin on lempparilehti tällä hetkellä.
Annap3
Miellyttävää luettavaa ja laadukkaita juttuja.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)