Regina Sensuelli -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Regina Sensuelli
7 lehteä 28,50€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Regina Sensuelli on kuin eroottiset rakkausromaanit pienoiskoossa: se on täynnä ihania, henkeäsalpaavan sensuelleja, eroottisia ja kiihdyttäviä romanttisia tarinoita ja kertomuksia, jotka on kuvitettu ihanan romanttisilla kuvilla. Regina Sensuelli on lehti intohimosta, erotiikasta ja rakkaudesta kiihtyvälle naiselle!

 

Regina Sensuellin sisältö koostuu siis kuvitteellisista tarinoista, naisten fantasioista, jotka vievät lukijansa milloin mihinkin seikkailuihin. Tarinat sukeltavat ihmissuhdedraamoihin, syvälle tunteisiin ja antavat ihania hekuman hetkiä kuvaillessaan eroottisia ja intohimoisia hetkiä miehen ja naisen välillä. Regina Sensuelli ei jätä ketään kylmäksi!

 

Regina Sensuelli lehti ilmestyy seitsemän kertaa vuodessa. Sen tarinat eivät vanhene, joten voit hyvin säilyttää lehdet ja laittaa ne kiertoon. Ihana lahjaidea ystävälle!

Regina Sensuelli yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousFIT tarjousAnna tarjousCosmopolitan tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousApu tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousEeva tarjousVoi hyvin tarjousHymy tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

VKivi3
Ihan ok juorulehti. Enemmän ehkä tykkään Seiskasta juorulehtenä. Tosin mieluummin luen Imagen tyyppisiä lehtiä mitä näitä.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?