Parhaat Kotiblogit -lehti, tarjous & tilaus

12.0
(1)
Parhaat Kotiblogit
3 lehteä 16,95€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Parhaat Kotiblogit lehti on uuden sukupolven lehti, joka ammentaa nettimaailmasta. Lehti esittelee viisi kertaa vuodessa sen hetken suosituimpia ja kiinnostavimpia kotimaisia blogeja, jotka keskittyvät kotiin, sisustukseen, ruuanlaittoon, puutarhanhoitoon, DIY-tekemiseen sekä matkustamiseen. Toki lehti tarjoilee ihania makupaloja myös ulkomaisista blogeista.

 

Parhaat Kotiblogit on sellaisenaan kiva lehti täynnä ihania kuvia, mutta sen paras anti on ehkä kuitenkin siinä, että se tarjoilee helposti vaihtoehtoja uusista suosikkiblogeista. Näin vältyt netin selaamiselta ja etsimiseltä, sen sijaan lehden kautta löydät helposti oman tyylisesi blogit, joiden seuraamista voit jatkaa sitten netissä. Lisäksi lehti antaa hyödyllisiä vinkkejä nettiostoksiin ja vinkka kivoista nettikaupoista.

 

Parhaat Kotiblogit on ajankohtainen ja raikas lehti paitsi itselle myös lahjaksi. Lahjatilaus tehdään netissä samalla tavalla kuin itsellekin tuleva tilaus.


Tilaajalahjaksi
Lahjakortti 3 numeroa KotiAarretta

Parhaat Kotiblogit yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousCosmopolitan tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousKatso tarjousKoti & keittiö tarjousAvotakka tarjousMAKU tarjousDemi tarjousEeva tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Seija Mäkelä2
Eeva-lehden tilaajalahjana luvattu nahkalompakko tuli, mutta se on keinonahkaa, jotain Kiinassa valmistettua halpatuontitavaraa. En viitsi edes ottaa käyttöön, kuluisi kulmista nuhjuisen näköiseksi varsin pian.
Raija Pulli5
Luvattin nahkasormikkaat.mutta jäikö meiltä liianmyöhäiseksi, tämä huomio ilmoittamatta. Ei suinkaan. Jään odottamaan hansikkaitani.KIITOS.
Tuula
Haluan vaihtaa Eckerö Line lahjakortin vaikka vastaavan hintaiseen muuhun lahjaan, en ole laiva ristelijä. asiakasnumero on 129951210, tilausnumero 1088401578 Eeva. miksi teidän ilmoittamanne puh numero ei vastaa?
Admin:
Hei, ole yhteydessä Eeva-lehteen liittyen suoraan A-lehtien asiakaspalveluun. Ohjeet löydät täältä www.lehtitarjoukset.com/a-lehdet/ Me emme toimi asiakaspalvelijoina, vaan kerromme vain ajankohtaisia tarjouksia emmekä sinänsä liity A-lehteen mitenkään. Terveisin, Lehtitarjoukset.com ylläpito
eeva schroderus3
lahjalehden tilaus ei onnistu, olisin avotakan halunnut, mumero on 1015520419
vilamo kati1
miksi a-lehtien lahjalehtinumerolla 1069417675 ei lahjalehden eeva tilaus onnistu
SiniMaria3
Mulle vähän liian vanhan olonen. Tykkään enemmän Ellen tyylisistä. Äiti kyllä lukee Eevaa ja joskus siskokin.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?