Parhaat Kotiblogit -lehti, tarjous & tilaus

12.0
(1)
Parhaat Kotiblogit
3 lehteä 16,95€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Parhaat Kotiblogit lehti on uuden sukupolven lehti, joka ammentaa nettimaailmasta. Lehti esittelee viisi kertaa vuodessa sen hetken suosituimpia ja kiinnostavimpia kotimaisia blogeja, jotka keskittyvät kotiin, sisustukseen, ruuanlaittoon, puutarhanhoitoon, DIY-tekemiseen sekä matkustamiseen. Toki lehti tarjoilee ihania makupaloja myös ulkomaisista blogeista.

 

Parhaat Kotiblogit on sellaisenaan kiva lehti täynnä ihania kuvia, mutta sen paras anti on ehkä kuitenkin siinä, että se tarjoilee helposti vaihtoehtoja uusista suosikkiblogeista. Näin vältyt netin selaamiselta ja etsimiseltä, sen sijaan lehden kautta löydät helposti oman tyylisesi blogit, joiden seuraamista voit jatkaa sitten netissä. Lisäksi lehti antaa hyödyllisiä vinkkejä nettiostoksiin ja vinkka kivoista nettikaupoista.

 

Parhaat Kotiblogit on ajankohtainen ja raikas lehti paitsi itselle myös lahjaksi. Lahjatilaus tehdään netissä samalla tavalla kuin itsellekin tuleva tilaus.


Tilaajalahjaksi
Lahjakortti 3 numeroa KotiAarretta

Parhaat Kotiblogit yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousCosmopolitan tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousNational Geographic tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousKatso tarjousKoti & keittiö tarjousAvotakka tarjousMAKU tarjousDemi tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

irmeli haantio4
Hyvä tarjous 14-vuotiaalle

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?