Parhaat Kotiblogit -lehti, tarjous & tilaus

12.0
(1)
Parhaat Kotiblogit
3 lehteä 16,95€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Parhaat Kotiblogit lehti on uuden sukupolven lehti, joka ammentaa nettimaailmasta. Lehti esittelee viisi kertaa vuodessa sen hetken suosituimpia ja kiinnostavimpia kotimaisia blogeja, jotka keskittyvät kotiin, sisustukseen, ruuanlaittoon, puutarhanhoitoon, DIY-tekemiseen sekä matkustamiseen. Toki lehti tarjoilee ihania makupaloja myös ulkomaisista blogeista.

 

Parhaat Kotiblogit on sellaisenaan kiva lehti täynnä ihania kuvia, mutta sen paras anti on ehkä kuitenkin siinä, että se tarjoilee helposti vaihtoehtoja uusista suosikkiblogeista. Näin vältyt netin selaamiselta ja etsimiseltä, sen sijaan lehden kautta löydät helposti oman tyylisesi blogit, joiden seuraamista voit jatkaa sitten netissä. Lisäksi lehti antaa hyödyllisiä vinkkejä nettiostoksiin ja vinkka kivoista nettikaupoista.

 

Parhaat Kotiblogit on ajankohtainen ja raikas lehti paitsi itselle myös lahjaksi. Lahjatilaus tehdään netissä samalla tavalla kuin itsellekin tuleva tilaus.


Tilaajalahjaksi
Lahjakortti 3 numeroa KotiAarretta

Parhaat Kotiblogit yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousCosmopolitan tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousNational Geographic tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousKatso tarjousKoti & keittiö tarjousGlorian koti tarjousAvotakka tarjousMAKU tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Seija Lehto Köyliö2
Olen tilannut ET-lehden 1.1 -19 alkaen puolivuotta hintaan 39,00 + Kalenteri kaupanpäälle .Ei ole tullut ?
Tilaajalahjaa ei koskaan tullu1
Tilasin Kodin Kuvalehden osittain kivan tilaajalahjan vuoksi (aktiivisuusranneke). Sitä lahjaa ei vaan koskaan kuulunut eikä mistään löydy osoitetta tai numeroa, mihin voisi reklamoida..
Erja Mononen
Mitä kautta voi kysellä miksi tilaamani ET-lehti (tilasin äidille muistaakseni toukokuun alussa, lähetin tilauksen postitse) ei ole vielä tullut toukokuulla. Tarjous oli 39.00 € ja muistaakseni ytksi kaupanpäällinen oli 2 ylimääräistä ET-lehden numeroa. Mistä voin tiedustella? Itselleni ei jäänyt tilauksesta mitään "todistetta" kun tilasin sen postitse tulleesta tarjouksesta enkä muista kuka oli tarjouksen tekijä. Aika noloa, kun ilmoitin äidilleni, että olen tilannut hänelle lehden, mutta sitä ei ole vielä kertaakaan hänelle tullut.
Maria5
Tilaajalahjana tullut kirja oli todella hyvä. Kiitos teille löysin sen :) Olisin varmaan tilannut lehden muutenkin. Maku tarjoaa lehtenä paljon mielenkiintoisia juttuja ruuanlaitosta sekä hyviä vinkkejä ja reseptejä. Huomaa kyllä, että ammattiporukka on ollut tekemässä tätä lehteä.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?