Iisakin Kryptot Extra -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Iisakin Kryptot Extra
6 lehteä 20,25€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Iisakin Kryptot Ekstra on nimensä mukaisesti lehti täynnä erilaisia kryptoja. Tavallisten kryptojen lisäksi siinä on vitsikryptoja, valintakryptoja jne. Jokaisessa tehtävässä on rahapalkinnot, suurin palkinto on jopa 200 euroa!

 

Kryptot ovat ristikoiden ohella todella hyvä tapa haastaa aivoja uudenlaiseen ajatteluun. Samalla kryptojen laadinta rentouttaa ja aktivoi aivojen sellaisia osia, joita esimerkiksi normaalissa päätetyöskentely ei aktivoi. Kryptojen laadinta parantaa luovuutta, loogista päättelyä ja nokkeluutta. Kryptolehden määräaikainen tilaus on myös loistava lahja. Lahjatilauksen voi tehdä tältä samalta sivulta.

Iisakin Kryptot Extra yhteenveto

  • Iisakin Kryptot Extra tarjous: 6 lehteä / 20,25€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)