Alibi -lehti, tarjous & tilaus

54.6
(5)
Alibi
4 lehteä 19,00€
» Tilaa lahjaksi

Alibi on lehti täynnä jännittäviä ja toinen toistaan mielenkiitoisempia tarinoita tosielämästä. Alibi katsoo elämää hieman toisesta näkökulmasta ja avaa sinulle mielenkiintoisimmat rikostarinat. Siitä voit lukea erikoisimmista oikeustapauksista ja seurata poliisin arkea suoraan poliisiautosta. Lisäksi lehdessä käsitellään tilanteita rikoksen uhrin asemasta, jolloin puheenvuoro on uhrilla ja hänen omasillaan.

 

Alibi sisältää paljon tärkeää tietoa myös turvallisuudesta, kodin ja vapaa-ajan tapaturmista ja niiden ennaltaehkäisysta, turvalaitteista sekä miten omalla toiminnalla voi varmistaa sekä oman että läheisten turvallisuuden. Tilaa nyt ja hyödynnä Alibin tarjous!

Alibi yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Alibi - uteliaan ihmisen lehti

Alibi lehti sammuttaa uteliaimmankin tiedonjanot, sillä se kertoo perinpohjaisesti kaiken Suomen kiinnostavimmista tragedioista. Alibi taustoittaa erilaiset katoamiset, murhat, surmat ja onnettomuudet mielenkiintoisesti ja perinpohjaisesti. Alibi saa uhritkin avautumaan.

 

Alibin pääsisältö ovat siis kaikenlaiset elämän tragediat, onnettomuudet, murhat, surmat, tappelut ja muu rikollisuus, jota siis käsitellään syvällisemmin kuin päivälehtien uutisista voi lukea. Alibi taustoittaa tapahtumat, haastattelee sekä tekijät että uhrit, kertoo poliisin tutkinnoista sekä kaivaa esille vanhoja jo unholaan jääneitä tapauksia. Alibin kiinnostavimpia juttuaiheita ovat vuosien mittaan olleet esimerkiksi Mika Murasen haastattelut, tausta insuliinimurhille, Jokelan koulusurman laaja katsaus, Tampereen paloittelumurha... Alibin parhaita juttuja voi lukea myös lehden nettisivuilta, mutta toki siellä ei ole kaikkea mitä lehdessä.

 

Alibi avaakin lukijalle aivan uudella tavalla sen yhteiskunnan synkemmän puolen, josta päivälehdet mielellään vaikenevat. Lehti ei kaihda raakojenkaan yksityiskohtien käsittelyä. Siksi lehti ei sovi lasten luettavaksi ja katseltavaksi.

 

Perhelehtenä Alibi antaa uusia avaimia oman kodin ja perheen turvallisuuteen. Se antaa vinkkejä, kuinka varautua erilaisiin arkielämän riskeihin ja kuinka minimoida riskejä jokapäiväisessä elämässä. Alibi kertoo turvallisuusalan tuoteuutuudet ja esittelee alan uusimmat ilmiöt.

 

Alibi lehti lahjaksi

Soveltuuko Alibi lahjaksi, vai onko se lehti, jonka jokaisen pitää tilata itse? Toki myös Alibin voi tilata lahjaksi, mutta vain henkilöille, joista on varma, että he ovat erityisen kiinnostuneita Alibin sisällön kaltaisista ilmiöistä. Alibin lahjatilaus tehdään netissä samalla tavalla kuin mikä tahansa tilaus, joko määräaikaisena tai kestotilauksena. Lahjatilaukseen saa tietysti mukaan myös voimassa olevat tilaajalahjat tai tilaajalahjan, jonka useimmiten saa itse valita vaihtoehdoista. Tilaajalahja tulee kotiin noin kuukauden kuluttua tilauksesta.

Muita alan lehtiä

Seiska tarjousApu tarjousKatso tarjousSeura tarjousHymy tarjousTimantti tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?