Gluteeniton Leivonta -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Gluteeniton Leivonta
4 lehteä 19,90€
» Tilaa joululahjaksi

Gluteeniton leivonta lehti on juuri sitä, mitä keliaakikko tai muuten gluteenittomasta ruokavaliosta kiinnostunut tarvitsee. Lehdessä on loistavia leivontaohjeita niin arkeen kuin juhlaankin, sopivan yksinkertaisia ja nopeita, mutta myös vaativampia reseptejä.

 

Gluteeniton ruokavalio on viime vuosina koko ajan yleistynyt. Moni hakee gluteenittomasta ruokavaliosta helpotusta esimerkiksi iho-oireisiin, vatsaoireisiin tai muuten kipeään ja tukkoiseen oloon. Gluteeniton leivonta lehti tekee gluteenittomien leivonnaisten, leipien ja piiraiden leivonnasta helppoa, lehti antaa myös ne välttämättömät niksit, jotka gluteenittomassa leivonnassa takaavat onnistuneen lopputuloksen.

 

Voit tilata Gluteeniton leivonta lehden itsellesi tai yhtä hyvin lahjaksi ystävällesi tai vaikka äidillesi. Tästä lehdestä on iloa pitkään.

Gluteeniton Leivonta yhteenveto

  • Gluteeniton Leivonta tarjous: 4 lehteä / 19,90€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 4 kertaa / vuosi
  • Leivontalehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Gluteeniton leivonta lehti on täynnä ajankohtaisia, kiinnostavia ja herkullisia reseptejä ja vinkkejä gluteenittomaan ruokavalioon ja leivontaan. Ohjeita on arkeen ja juhlaan, nopeaa ja hitaampaa, yksinkertaisia ja vaativampia reseptejä.

 

Gluteeniton ruokavalio on viime vuosien ruokatrendi, ja toki se on yleistynyt myös keliakian yleistymisen myötä. Monet kokeilevat gluteenitonta ruokavaliota helpottamaan vatsa- ja iho-oireita ja tukkoista ja limaista oloa. Gluteenittomassa ruokavaliossa ei käytetä lainkaan gluteenia sisältämiä viljoja, kuten vehnää, ohraa ja ruista. Tämän vuoksi gluteenittomassa leivonnassa on omat niksinsä.

Muita alan lehtiä

MAKU tarjousLeivotaan tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

laskutus ainokikolmannenkerran1
Olen ainakin kolme kertaa ilmoittanut että en jatka leivotaan lehden tilausta ja on jumal** kumma kun ette usko tarkistakaa uskon lehdistänne mitä tarkoiittaa EI joten turhaa lähetätte AINOATAKAAN laskua ja en suosittele yhtään lehteä jonka laskutus kulkee teidän kautta

Lisää kommentti

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus: