#

Lehdet

#
Elisa kirja
  • Julkaisija: Elisa kirja
  • Ilmestyy: kertaa / vuosi

Elisa kirja

Valitse sinulle sopivin Elisa kirja tarjous ja tee tilaus.

411 nroa

 thumb Yli 400 ilmaista e-kirjaa!

0,00


lisätietoa

411 nroa

 thumb Yli 400 ilmaista e-kirjaa!

0,00


lisätietoa

411 nroa

 thumb Yli 400 ilmaista e-kirjaa!

0,00


lisätietoa


Elisa kirja -lehti, tarjous & tilaus

Elisa Kirja on eittämättä Suomen suurin e-kirjakauppa, joka on ollut markkinoiden ykkösenä koko e-kirjan ajan. Elisa Kirja haluaa edelleen aktiivisesti kehittää alaa.

Kannustimena e-kirjojen lukemiseen Elisa Kirja tarjoaa kaikille laitesovelluksensa ladanneille jopa yli 400 ilmaista klassikkoa! Nämä klassikot löytyvät Elisa Kirjan henkilökohtaisesta e-kirjahyllystä heti kirjautumisen jälkeen. Lukemista on siis heti, vaikka ei vielä tekisi mitään ostoksia.

Elisa Kirjan oiva e-kirjasovellus sopii kaikille laitteille, mutta parhaiten se toimii esimerkiksi tabletilla. Sovelluksessa voi muuttaa kirjainkokoa, valon määrää, merkitä sivuja ja muistiinpanoja. Sovellus muistaa missä olit menossa, vaikka avaisit kirjan toisella laitteella. Elisa Kirja ja e-kirjat tekevät työmatkoista lyhyistä ja helppoja, sillä e-kirjaa voi lukea missä vain ja milloin vain!

Elisa Kirjan kirjakaupassa on dekkareita, historiaa, fantasiaa, lasten- ja nuorten romaaneja, romantiikkaa, kuten Harlequin "roskakirjoja", oppikirjoja, tietokirjoja, sarjakuvia... Kirjoja on kaikilta kustantajilta, ja sekä Elisa Kirja että kustantajat heittävät välillä hyviä alennuksia kirjoihin.

Elisa Kirjan kirjakaupasta löytyy myös äänikirjoja.

Muita alan lehtiä

Aku Ankka Juniori

6 nroa nyt 29,00

Vaukirja

1 nroa nyt 6,90

Suuri Suomalainen Kirjakerho

3 nroa nyt 9,90

eLibris

999 nroa nyt 3,90

Storytel

999 nroa nyt 16,99

Bookbeat

999 nroa nyt 16,90