Elisa kirja -lehti, tarjous & tilaus

15.0
(1)
Elisa kirja
411 lehteä 0,00€

Elisa Kirja on eittämättä Suomen suurin e-kirjakauppa, joka on ollut markkinoiden ykkösenä koko e-kirjan ajan. Elisa Kirja haluaa edelleen aktiivisesti kehittää alaa.

Kannustimena e-kirjojen lukemiseen Elisa Kirja tarjoaa kaikille laitesovelluksensa ladanneille jopa yli 400 ilmaista klassikkoa! Nämä klassikot löytyvät Elisa Kirjan henkilökohtaisesta e-kirjahyllystä heti kirjautumisen jälkeen. Lukemista on siis heti, vaikka ei vielä tekisi mitään ostoksia.

Elisa Kirjan oiva e-kirjasovellus sopii kaikille laitteille, mutta parhaiten se toimii esimerkiksi tabletilla. Sovelluksessa voi muuttaa kirjainkokoa, valon määrää, merkitä sivuja ja muistiinpanoja. Sovellus muistaa missä olit menossa, vaikka avaisit kirjan toisella laitteella. Elisa Kirja ja e-kirjat tekevät työmatkoista lyhyistä ja helppoja, sillä e-kirjaa voi lukea missä vain ja milloin vain!

Elisa Kirjan kirjakaupassa on dekkareita, historiaa, fantasiaa, lasten- ja nuorten romaaneja, romantiikkaa, kuten Harlequin "roskakirjoja", oppikirjoja, tietokirjoja, sarjakuvia... Kirjoja on kaikilta kustantajilta, ja sekä Elisa Kirja että kustantajat heittävät välillä hyviä alennuksia kirjoihin.

Elisa Kirjan kirjakaupasta löytyy myös äänikirjoja.


Tilaajalahjaksi
Yli 400 ilmaista e-kirjaa!

Elisa kirja yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Aku Ankka Juniori tarjousVaukirja tarjousSuuri Suomalainen Kirjakerho tarjousBookbeat tarjousStorytel tarjouseLibris tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)