#
Erä kirjakerho
  • Julkaisija: Otavamedia
  • Ilmestyy: kertaa / vuosi

Erä kirjakerho

Nyt ei löytynyt sopivia Erä kirjakerho tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

nroa nyt 0,00

3 nroa nyt 16,95

411 nroa nyt 16,99

Erä kirjakerhotarjous & tilaus

Eränkävijän kirjakerho on kaikkien kalamiesten, metsästäjien ja erämiesten sekä -naisten kirjakerho, jonka ideana on tarjota alan uusimmat, tärkeimmät ja kiinnostavimmat kirjat alennetulla hinnalla suoraan kotiin.

Eränkävijän kirjakerhon jäsenille kirjapaketti tipahtaa suoraan kotiin kymmenen kertaa vuodessa, ellei jäsen peru etukäteen kuukauden kirjapakettia. Kirjat ovat noin puolet edullisempia, kuin kirjakaupasta ostettaessa.

Eräkirjakerhon kuukauden kirjoina voi olla erilaisia oppaita, keittokirjoja, luontokirjoja, lintu- ja kasvikirjoja jne. Esimerkiksi Suuri Savustuskirja on suosittu ja todella monikäyttöinen kirja tyypille, joka kalastaa paljon ja tykkää savustaa kalaa ja muuta ruokaa. Siinä on hyviä ideoita ja kauniita kuvia. Kuukauden kirjat valitsee joukko asiantuntijoita, jotka säännöllisesti seuraavat ja syventyvät alan kirjallisuuteen laidasta laitaan. Kirjoja on kaikilta suomalaisilta kustantajilta.

Eränkävijän kirjakerho tuo eräharrastajan reppuun kosolti lisää eväitä, sillä kirjat paitsi antavat tietoa, myös uutta inspiraatiota ja intoa sekä lievittävät pahinta eränälkää silloin, kun metsiin ei ole mahdollista päästä!

Jäsenlehti ilmestyy 3-4 viikon välein, ja siitä näkee kuukauden kirjan etukäteen. Myös netistä voi katsoa tietoa kuukaudenkirjasta, perua sen sekä ostaa useampia kuukaudenkirjoja kerralla alennetulla hinnalla.

Muita alan lehtiä

nroa nyt 0,00

3 nroa nyt 16,95

411 nroa nyt 16,99