#
Aikuisten luova väritys
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Aikuisten luova väritys

Nyt ei löytynyt sopivia Aikuisten luova väritys tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

4 nroa nyt 27,70

7 nroa nyt 49,90

3 nroa nyt 19,90

5 nroa nyt 44,00

3 nroa nyt 35,00

7 nroa nyt 49,90

Aikuisten luova väritys -lehti, tarjous & tilaus

Useimmat aikuiset muistavat lapsuudesta sen ihanan flown, joka valtasi värityskirjaa väritettäessä. Tämä sama flow on saavutettavissa aikuisenakin ja sillä on vähintään yhtä suuri merkitys kuin lapsenakin.

Aikuisten Luova Väritys on kuukausittain ilmestyvä aikuisille suunnattu värityskirja. Siinä on erilaisia teemoja sekä lehden mukana on myös jotain pienempää värettävää kuten kirjanmerkkejä ja kortteja. Värityskirjan nettiversiossa voit jakaa värityskuvasi ja osallistua lehden tekemiseen.

Tutkimuksissa on todettu, että värittäminen on aikuisellekin erinomainen ase stressiä vastaan. Värittäminen rentouttaa ja rauhoittaa, ja virittää aivot niinkutsuttuun alfa-tilaan, jossa aivot eivät ole yhtä vireitä kuin tietokoneella istuessamme, mutta kuitenkin valveilla. Tämä tila antaa aivoissa tilaa luovuudelle. Tila on sama kuin meditoidessa.

Värittäminen hoitaa aivoja

Värittämisen sanotaan suorastaan hoitavan aivojamme. Jatkuvan kuormituksen alla aivomme ovat liian kovilla ja ennen pitkää alkavat rasittua ja surkastua liiasta stressistä. Värittäminen iltaisin ennen nukkumaanmenoa paitsi auttaa nukahtamisessa myös toimii vastapainona päivän aktiviteeteille. Aivot saavat levätä!

Samalla kun aivot lepäävät, ne virittyvät ihan uudenlaisilla taajuuksilla: luovuus pääsee virtaamaan. Ideat tulevat ja menevät vaikka et aktiivisesti niitä mieti. Toisaalta värittäminen ruokkii myös aivojen loogista puolta ja kehittää ongelmanratkaisukykyä.

Värittäminen myös palkitsee, sillä siinä työn tuloksen näkee nopeasti toisin kuin esimerkiksi projektiluonteisessa pitkäjänteisessä työssä.

Aikuisten Luova Väritys on täydellinen lahjaidea äidille, isälle, mummille, vaarille, työkaverille, oikeastaan kenelle tahansa!

Muita alan lehtiä

4 nroa nyt 27,70

7 nroa nyt 49,90

3 nroa nyt 19,90

5 nroa nyt 44,00

7 nroa nyt 49,90

3 nroa nyt 35,00