Antiikki & Design -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Antiikki & Design
4 lehteä 24,90€
» Tilaa lahjaksi

Antiikki & Design on trenditietoisen, mutta nostalgiannälkäisen sisustajan lehti! Se on lehti täynnä ihania ideoita ja kuvia, ammattimaista tietoa ja vinkkejä sekä ennen kaikkea fiiliksia ja kotoisia tunnelmia!

 

Antiikki & Design lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa paperilehtenä. Lisäksi lehdellä on paljon muuta sisältöä sen nettisivuilla. Facebookissa on mahdollista osallistua lehden lukijayhteisöön. Lisäksi lehti järjestää matkoja ja tapahtumia, joihin voi osallistua yhdessä muiden samanhenkisten kanssa!

 

Katso Antiikki & Design lehden uusin tarjous ja tilaa lehti!


Tilaajalahjaksi
1 nro kaupan päälle

Antiikki & Design yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

10 Antiikki & Design lehteä

10 lehteä 49,00€ 

Antiikki & Design lehti, tietoa antiikista ja designista

Antiikki & Design ei ole pelkästään design tai antiikki -lehti, vaan nimenomaan niitä molempia! Se tarjoaa antiikin, designin ja taiteen harrastajalle, tavalliselle sisustajalle ja keräilijälle todella hyvän tietopaketin eri tyylisuunnista, tunnetuista esineistä ja suunnittelijoista, eri aikakausista sekä tarjoaa oivia vinkkejä tyylejä sekoittavaan trendikkääseen sisustukseen.

 

Rakentajalle ja remontoijalle lehti antaa erittäin arvokkaita vinkkejä vanhan restauroimiseen tyyliä kunnioittaen. Jokaisessa lehdessä käydään aina läpi yksi mennyt tyylisuunta ja kuinka se näkyi ja näkyy sisustuksessa tapetteja, huonekalujen koristelua ja taulujen sijoittelua myöten. Näin myös muut kuin vanhan kunnostajat pääsevät fiilistelemään vanhalla ja tutustumaan menneisiin tyyleihin. Samalla lukija saa erinomaisia ostovinkkejä ja menovinkkejä.

 

Kulttuurinharrastajalle Antiikki & Design antaa ihania nojatuolimatkoja maailman ääriin taiteen, antiikin ja designin äärelle. Matkoilla käydään niin Euroopassa kuin muuallakin maailmassa, ja annetaan näistä paikoista muun muassa shoppailuvinkkejä, mistä löytyvät paikan edullisimmat ja kauneimmat antiikkiesineet. Lehdessä annetaan myös runsaasti tilaa designklassikoille 1950-70 -luvuilta sekä näiden suomalaisille suunnittelijoille.

 

Antiikki & Design lehti on entinen supersuosittu Glorian Antiikki -lehti, joka vahtoi omistajaa, mutta tyyli pysyi aika lailla samana. Uusikin lehti on kuvitettu ja taitettu houkuttelevasti, raikkaasti ja kodikkaasti niin, että lukija voisi melkein itse kuvitella asuvansa lehden esittelemissä ihanissa kodeissa.... Suurin muutos on siinä, että uudessa lehdessä annetaan aiempaa enemmän tilaa 1900-luvun designille. Samalla lehti avasi uudet nettisivut antiikkidesign.fi.

Antiikki & Design lehti lahjaksi

Antiikki & Design lehti on oiva lahja sellaiselle, joka arvostaa antiikkia ja designia sekä klassista sisustusta. Lahjatilauksen voi tehdä netissä esimerkiksi tällä sivulla klikkaamalla tilaa lahjaksi. Lahjatilaukseen tulee mukaan voimassaolevat tilaajalahjat, jotka lähetetään tilaajalle noin kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä.

 

Antiikki & Design lehdestä on joskus todella edullisia tarjouksia, jotka kuitenkin useimmiten on kestotilauksia. Lehden voi toki tilata lahjaksi myös kestotilauksena, vaikka tietysti yksinkertaisinta on silloin kun tilaus on määräaikainen. Kestotilauksen voi kuitenkin peruuttaa vaikka tilauksen tekemisen yhteydessä päättymään tarjousjakson loppuun. Näin säästyt ylimääräisiltä maksuilta.

 

Muita alan lehtiä

Avotakka tarjousDeko tarjousGlorian Antiikki & Design tarjousAntiikki ja Taide tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?