Joutsen-Ristikot -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Joutsen-Ristikot
6 lehteä 18,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Joutsen-Ristikot on uusi keskitasoinen ja viihdyttävä ristikkolehti, jossa on viihdyttävät kuvalliset ristisanatehtävät maamme parhailta ristikon laatijoilta!

Joutsen-Ristikot lehdessä on sekä helppoja että vaativampia tehtäviä. Siinä on laaja palkintoristikko-osuus, jossa on hyvät rahapalkinnot, sekä laadukkaita erikoisristikoita. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Ristikot ovat todella hyvä ja rentouttava tapa pitää yllä aivojen ongelmanratkaisukykyä ja logiikkaa. Varsinkin vanhemmalle väelle ristikot ovat helppo ja hauska tapa ehkäistä muistisairauksia sekä viettää aikaa. Ristikoiden laatiminen myös rentouttaa aivoja ja antaa niille erilaista virikettä television katselun ja netissä surffaamisen sijaan.

Joutsen-Ristikot yhteenveto

  • Joutsen-Ristikot tarjous: 6 lehteä / 18,00€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?