Arkkitehti -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Arkkitehti
6 lehteä 121,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Arkkitehti-lehteä julkaisee Suomen Arkkitehtiliitto. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, paksuna ja kattavana 80-100 sivun teoksena. Lisäksi kerran vuodessa ilmestyy Arkkitehtikilpailuja-lehti. Lehteä lukee pääasiassa alan ammattilaiset ja opiskelijat sekä intohimoiset harrastajat.

Kiinnostavat rakennukset lehden ydin

Arkkitehti-lehden selkeä ydin on uusien kiinnostavien rakennuskohteiden esittelyssä. Pääasiassa kohteet ovat Suomesta, mutta lehti seuraa myös arkkitehtuuria muualla maailmassa. Kohteiden kautta lehti tarkastelee kotimaisen arkkitehtuurin uusimpia trendejä ja ilmiöitä.

Lehdessä haastatellaan sekä kotimaisia että ulkomaisia arkkitehtejä, suunnittelijoita ja alan vaikuttajia. Näin lehti on tärkein rakennetun kulttuurin vaikuttajista Suomessa.

Arkkitehti yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Avotakka tarjousDeko tarjousAntiikki & Design tarjousVene tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjousAjolinja tarjousTekniikka & talous tarjousFakta tarjousKauppalehti tarjousMarkkinointi & mainonta tarjousGlorian Antiikki & Design tarjousAuto, tekniikka ja kuljetus tarjousAntiikki ja Taide tarjousMediuutiset tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?