Hiihto -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Hiihto
6 lehteä 41,95€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Hiihto on urheilulehti hiihtäjille. Suomen ainoa erikoislehti kansallislajillemme on laadukas lukupaketti kaikesta hiihtoon liittyvästi. Lehti sopii niin ammattilaisille kuin harrastajille sekä lajista kiinnostuneelle.

Jokaisessa lehdessä on valtavasti hyödyllistä luettavaa. Hiihtokoulussa käydään läpi tekniikoita ja niiden hiomista, joka lehdessä esitellään lajin uusimmat tutkimukset ja kauden välineet ja muut lajiin liittyvät tarvikkeet. Lehdissä puhutaan keleistä, voiteista ja voitelusta sekä muista tärkeistä teknisistä yksityiskohdista. Hiihtäjien sekä alalla toimivien ammattilaisten haastattelut sekä kilpailujutut ovat osa lehden perussisältöä.

Yksi harrastajalle tärkeä osio Hiihtolehdestä on terveyspuoli, jossa kerrotaan hiihdosta terveyden kannalta, mitä hyötyä siitä on ja miten erilaisia perussairauksia ja vaivoja täytyy ottaa huomioon lajia urheillessa. Lehdestä löytyy jokaiselle hiihtäjälle todella tärkeitä käytännön vinkkejä!


Tilaajalahjaksi


Hiihto tarjous


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

FIT tarjousKunto Plus tarjousHyvä terveys tarjousGoal tarjousSport tarjousJääkiekkolehti tarjousVauhdin Maailma tarjousGolf Digest tarjousMuscle & Fitness tarjousOMjooga tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?