Body -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Body
6 lehteä 47,00€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Body-lehti on Suomen suurin fitness- ja kehonrakennusalan lehti, joka tarjoaa todella monipuolisen lukupaketin kuntosaliharrastajille, kuntoilijoille ja miksei ihan fitness-kilpailijoillekin.

Lehden pääsisältö koostuuu alan ihmisten, kilpailijoiden, ammattilaisten ja asiantuntijoiden haastatteluista ja esittelyistä, tapahtumakuvauksista, treenivinkeistä ja muista treeniin liittyvistä teemoista sekä tietysti tuote-esittelyistä ja vertailuista. Jokaisessa lehdessä esitellään uusia treenilajeja, liikkeitä, sekä lisäravinteita, voiteita, palautusjuomia ja urheilujuomia sekä muita ravitsemukseen liittyviä asioita.

Body-lehti on todella hyvä tietolähde silloin, kun aloittaa tosissaan treenaamisen ja kuntoilun. Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa, ja jokaista lehteä voi lukea useaan kertaan, vaikka vuosienkin päästä.

Body yhteenveto



» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

FIT tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousHyvä terveys tarjousVoi hyvin tarjousGoal tarjousSport tarjousJääkiekkolehti tarjousLuontaisterveys tarjousSenioriTERVEYS tarjousKotilääkäri tarjousVauhdin Maailma tarjousGolf Digest tarjousMuscle & Fitness tarjousApu Terveys tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Pirjo Syrjä2
haluan peruuttaa tilauksen

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)