Uusi Koti -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Uusi Koti
3 lehteä 19,90€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Uusi Koti on uusi asumisen lehti, joka on kannesta kanteen suomalainen. Sen pääsisältö on visuaalisesti antoisat jutut kauniisti sisustettujen ja rakennettujen suomalaiskotien esittelyistä.

Uusi Koti lehti keskittyy pääasiassa nimensä mukaisesti uusiin koteihin, joten jokaisessa numerossa esitellään uusia rakennusmateriaaleja, rakennusmenetelmiä, uusia laattoja, tapetteja, seinämateriaaleja, lattiapintoja... Lehdessä esitellään myös talotoimittajien uusimpia talomalleja.

Jokaisessa lehdessä on myös vapaa-ajan asinto-osio, jossa esitellän kauniita ja kiinnostavia vapaa-ajan asuntoja sisustuksineen.

Uusi Koti lehti ilmestyy joka toinen kuukausi, ja siinä on todella paljon hyödyllistä sisältöä ennen kaikkea uutta kotia rakentavalle tai suunnittelevalle, mutta myös kenelle tahansa sisustuksesta kiinnostuneelle.

Uusi Koti yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Koti & keittiö tarjousGlorian koti tarjousAvotakka tarjousKotivinkki tarjousTalo & koti tarjousMaalla tarjousDeko tarjousAntiikki & Design tarjousGloria tarjousMeidän mökki tarjousMeidän talo tarjousTalomestari tarjousGlorian Antiikki & Design tarjousAntiikki ja Taide tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)