Teatteri&Tanssi+Sirkus -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Teatteri&Tanssi+Sirkus
8 lehteä 48,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Teatteri&Tanssi+Sirkus lehti on Suomen ainoa alan lehti, joka kokoaa yhteen alan ihmiset, ilmiöt ja tapahtumat. Lehdessä on laadukkaat ja kiinnostavat esittelyt ja arvostelut uusimmista teatteri- ja tanssitapahtumista.

Teatter&Tanssi&Sirkus -lehteen kirjoittavat alan parhaat osaajat ja asiantuntijat Suomesta, siihen kirjoittaa jopa yli 100 alan rautaista ammattilaista. Lehti on Suomen ainoa esittävän taiteen kulttuurilehti, jossa osataan katsoa taidetta ja siiden liittyviä ilmiöitä useista eri näkökulmista.

Erittäin tärkeä osa lehden sisältöä on jokaisen numeron mukana tuleva esityskalenteri, joka kattaa koko Suomen ja kaikki teatteri- ja tanssitapahtumat. Alan innokkaan harrastajan on todella helppo katsoa kalenterista oman alueensa tapahtumat ja suunnitella omaa kalenteriaan sen mukaan. Yhtä kattavaa esityskalenteria ei julkaista missään muualla.

Teatteri&Tanssi&Sirkus lehti ilmestyy 8 vuodessa.

Teatteri&Tanssi+Sirkus yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

National Geographic tarjousVoi hyvin tarjousSuomen Kuvalehti tarjousMaalla tarjousUrheilulehti tarjousTieteen kuvalehti tarjousImage tarjousMeidän mökki tarjousTosi Elämää tarjousInferno tarjousTalouselämä tarjousKanava tarjousParnasso tarjousTime tarjousNyyrikki tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?