Skärgård -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Skärgård
4 lehteä 65,00€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Aikakauslehti Skärgård ilmestyy neljästi vuodessa, aina vaihtuvalla teemalla. Lehti näyttää usein erehdyttävästi luontolehdeltä, mutta tosiasiassa se on paljon muutakin: se on lounais-Suomen rannikko- ja saaristolaisalueen kulttuuri-, ympäristö ja luontolehti.

Skärgårdin sisältö keskittyy rannikko- ja saaristoalueille koskien ympäristöä, kulttuuria, arkeologia, historiaa, yhteiskuntaa ja tutkimusta. Vuonna 2014 kulttuuriministeri myönsi lehdelle laadukkaan ja arvokkaan kulttuuripalkinnon, joka myönnetään lehdelle, joka ylläpitää arvokasta kulttuurista, taiteesta, tieteestä ja uskollisuudesta kumpuavaa yleistä keskustelua.

Skärgård on ruotsinkielinen ja se on tärkeä kanava ja paikallisen kulttuurin ylläpitäjä lähinnä Turun saaristossa. Lehteä julkaisee Åbo Akademin saaristoinstituutti. Lehden tekstit tuotetaan vapaaehtoistyönä, mutta lehdellä on päätoimittaja.

Skärgård yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

National Geographic tarjousVoi hyvin tarjousSuomen Kuvalehti tarjousMaalla tarjousUrheilulehti tarjousTieteen kuvalehti tarjousImage tarjousMeidän mökki tarjousTosi Elämää tarjousInferno tarjousTalouselämä tarjousKanava tarjousParnasso tarjousTime tarjousNyyrikki tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)