Ristikkopaketti (3 lehteä) -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Ristikkopaketti (3 lehteä)
1 lehteä 15,90€

Ristikkopaketti on paras lahjaidea vaikka joululahjaksi ristikoita rakastavalle! Yhdellä tilauksella ja todella edullisella hinnalla saa jopa 250 sivua laadukkaita ristikoita.

Ristikkopaketti sisältää ristikkolehdet:

  • Helppo Ristikkokirja 100 sivua
  • Suuri Sanahakukirja 68 sivua
  • Ritan Suuri Ristikkokirja 84 sivua

Tässä laadukkaassa ristikko- ja sanahakupaketissa riittää varmasti tekemistä paljon pidemmäksikin aikaa kuin vain joulun pyhiksi. Aivan mestaritason ristikonlaatijoille näistä ei kenties ole haastetta, mutta kenelle tahansa muulle esimerkiksi Ritan Suuri Ristikkokirja tarjoaa pitkäksi aikaa pureskeltavaa. Se sisältää sivutolkulla laadukkaita kuvaristikoita hauskoine suurine kuvineen.

Varsinkin vanhemmalle ihmiselle, jolla aikaa on enemmän käyttää, ristikot ovat äärimmäisen hyvää ajankäyttöä pelkästään terveydenkin puolesta. Ristikoiden vaatimat älylliset ponnistukset pitävät muistisairaudet loitolla ja aivot virkeinä ja vetreinä. Lisäksi ne tarjoavat päivittäin älyllistä haastetta ja tekemistä.

Ristikkopaketti (3 lehteä) yhteenveto

  • Ristikkopaketti (3 lehteä) tarjous: 1 lehteä / 15,90€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 1 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?