Ristikko-Leijona -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Ristikko-Leijona
6 lehteä 17,25€
» Tilaa lahjaksi

Ristikko-Leijona on todella laadukas, viihdyttävä ja ajankohtainen ristikkolehti, jonka parissa vaativampikin ristikonlaatija viihtyy pitkään. Ristikko-Leijonassa riittää ratkottavaa koko kuukaudeksi, sillä siinä on jopa 52 sivua tasokkaita kuvaristikoita sekä muita erikoistehtäviä, joita lisätään aina ratkojien toivomusten mukaisesti.

Ristikko-Leijonan laatiminen menee paitsi huvista myös pelistä, sillä oikein laadituilla ristikoilla voi osallistua kilpailuihin ja arvontoihin, joiden päävoitto on joskus 350 euroa, joskus jotakin muuta. Lehdessä on runsaasti rahapalkintoja!

Lehti on suhteellisen edullinen ulkoasuunsa ja sisältöönsä nähden. Sen ulkoasu on selkeä ja siisti, pääkuvat suuria ja hauskoja. Ristikko-Leijonan seurassa on helppo viihtyä!

Ristikko-Leijona yhteenveto

  • Ristikko-Leijona tarjous: 6 lehteä / 17,25€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?