#
Hymy
  • Julkaisija: Otavamedia
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Hymy

Valitse sinulle sopivin Hymy tarjous ja tee tilaus.

6 nroa 6 nro Hymy-lehteä

6 nro Hymy-lehteä thumb

49,00


lisätietoa

5 nroa Hymy kestotilaus

Hymy kestotilaus thumb

35,00


lisätietoa

11 nroa Hymy määräajaksi

Hymy määräajaksi thumb

69,00


lisätietoa

6 nroa 6 nro Hymy-lehteä

6 nro Hymy-lehteä thumb

49,00


lisätietoa

5 nroa Hymy kestotilaus

Hymy kestotilaus thumb

35,00


lisätietoa

11 nroa Hymy määräajaksi

Hymy määräajaksi thumb

69,00


lisätietoa

6 nroa 6 nro Hymy-lehteä

6 nro Hymy-lehteä thumb

49,00


lisätietoa

5 nroa Hymy kestotilaus

Hymy kestotilaus thumb

35,00


lisätietoa

11 nroa Hymy määräajaksi

Hymy määräajaksi thumb

69,00


lisätietoa


Hymy -lehti, tarjous & tilaus

Hymy on sensaatioita, mielenkiintoisia juttuja ja oivia henkilöesittelyjä. Hymyn mukana pääset backstagelle, näet miten julkkikset elävät. Hymy on Suomen kattavimpia juorulehtiä. Se ei kumarra ketään eikä mieti mitä saa kuvata tai kirjoittaa. Hymy kirjoittaakin rohkeasti ja kulkee täysin omia reitejään. Se näyttää kuvat ja jutut mitä muut eivät omissa lehdissään uskalla. TIlaa nyt Hymy ja nauti Suomen kuumimmista ja tuoreimmista juoruista.

 

Joka numerossa on myös mukana irrotettava Terveys-Hymy, joka on kattava paketti kehon hoidosta ja ylläpidosta. Katso uusin tarjous ja tilaa Hymy!

Hymy on Suomen rohkein lehti

Hymy on se lehti, jonka vuoksi alun perin säädettiin laki yksityisyyden suojasta, eli laki nimeltä Lex Hymy 1970-luvulla. Suomen vanhin juorulehti Hymy ei nimittäin ole koskaan kaihtanut keinoja päästä kiinni kiinnostavimpiin skuuppeihin, repäisevimpiin juttuihin ja huikeimpiin juoruihin! Hymyn lukijana todella tulet tietämään kaiken, myös kulissien takaa!

Hymy-lehti kertoo huikeimmat yksityiskohdat Suomen julkkisten yöelämästä, heidän talousvaikeuksistaan, parisuhdeongelmistaan sekä uusimmista tempauksistaan. Hymyn kautta juoruista ja ihmisten asioista kiinnostunut todella pääsee perille, mitä kaikkialla tapahtuu, paljonko kukakin tienaa ja kenen kanssa kukakin hengaa.

Hymy kertoo myös tavallisten ihmisten tarinoita ja haastatteluja, mutta ei enää yksityisyyden suojaa loukaten, vaan ihan ihmisten omasta vapaasta tahdosta jakaa tarinansa. Näin lukijat pääsevät kokemaan myötätuntoa ja kenties jakamaan itselleen hankalia asioita ja näin auttaa ihmisiä selviämään omistaan. Tavallisten ihmisten syvälliset haastattelut ja paljastukset omista vaikeuksistaan ovatkin Hymyn parasta antia!

Hymy-lehdissä on myös hyvät ristikot ja sudokut, joissa riittää tekemistä. Joka viikko lehdessä on myös tv-ohjelmat sekä kiinnostavat horoskoopit. Lehdessä on kiinnostavia kilpailuja, joihin voi osallistua sekä lukijamatkoja. Lehden nettiversiossa lukijat voivat osallistua keskusteluun sekä saada lisää sisältöä lehden monista blogeista.

Hymy lehti lahjaksi

Hymy lehti on kiva lahjana, mutta sitä ei voi tilata kenelle tahansa. Täytyy olla varma, että lahjan saaja tykkää juoruista ja tykkää lukea Hymyä tai jotain muuta juorulehteä, muuten lahjan saaja saattaa ottaa lahjan loukkauksena. Hymy lehti sopii hyvin lahjaksi esimerkiksi juoruista kiinnostuneelle äidille.

Hymy lehden lahjatilaus tehdään netissä kuten muutkin tilaukset. Lahjatilaukseen saa mukaan tilaajalahjan, jonka voi useimmiten valita monista eri vaihtoehdoista. Tilaajanalahjana on usein käytännöllisiä ja kauniita kotiin liittyviä asioita, kuten veitsiä tai keittiöpyyhkeitä. Lahjatilauksessa ja muutenkin tilaajalahja lähetetään maksajalle noin kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä.

Lahjatilaus kannattaa tehdä määräaikainen, sillä kestotilaus täytyy myöhemmin peruuttaa. Katso paras tarjous tältä sivulta ja laita lehti tilaukseen saman tien!

Hymy lehti videot ja mainokset

Hymy lehti on aina ollut rohkea. Katsoppa tämä vanha Hymyn kansi:

 

 

Muita alan lehtiä

Seiska

57 nroa nyt 139,90

Kunto Plus

4 nroa nyt 24,90

Apu

16 nroa nyt 39,90

Eeva

6 nroa nyt 34,00

FIT

11 nroa nyt 49,90

Anna

13 nroa nyt 49,00

Kauneus ja Terveys

5 nroa nyt 29,90

Trendi

13 nroa nyt 59,00

Katso

55 nroa nyt 75,00

Seura

26 nroa nyt 105,00

Kotiliesi

7 nroa nyt 45,00

Suomen Kuvalehti

26 nroa nyt 115,00

Episodi

6 nroa nyt 49,90

Viva

11 nroa nyt 89,00

SenioriTERVEYS

8 nroa nyt 60,00