#
Kaksplus
  • Julkaisija: Otavamedia
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Kaksplus

Nyt ei löytynyt sopivia Kaksplus tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

4 nroa nyt 24,90

16 nroa nyt 39,90

13 nroa nyt 59,00

6 nroa nyt 29,90

13 nroa nyt 49,00

5 nroa nyt 29,90

13 nroa nyt 59,00

18 nroa nyt 59,00

7 nroa nyt 45,00

Kaksplus -lehti, tarjous & tilaus

KaksPlus on tuhti paketti elämästä ja vanhempina olemisesta. Se tarjoaa mielenkiintoista luettavaa ja muiden kokemuksia omasta vanhempana olemisesta. KaksPlus innostaa ja kannustaa sekä antaa hyviä vinkkejä arkielämän tilanteisiin.

 

Odottajalle ja taaperon kanssa taistelevalle KaksPlus antaa ihanaa ja kannustavaa vertaistukea sekä koko perheelle vinkkejä ja ideoita lapsiperheen hektiseen arkeen. KaksPlus on noiden tärkeiden vuosien tärkeä rinnallaeläjä.

 

Katso KaksPlus lehden uusin tarjous ja tilaajalahja ja tilaa lehti saman tien!

KaksPlus, lehti pikkulapsiperheeseen

KaksPlus lehti on vanhin suomalainen lapsiperheen oma lehti, sillä se on ilmestynyt jo kahdeksankymmentäluvulta saakka. Jo neljäkymmentä vuotta KaksPlus on elänyt suomalaisäitien raskaudet, synnytykset, vanhemmaksi tulemisen kasvukivut, isyyden haasteet, pikkuisten syömäänopettelut, potatukset, pikkukoululaiset pelot ja ilot... KaksPlus todella on ollut perheiden oma lehti!

KaksPlus lehden ideana onkin olla lapsiperheen arjessa mukana ja vertaistukena aina raskaustestistä kouluikään saakka ja vähän pidemmällekin. Lehdessä raskaus ja odotus on yksi teema, pikkuvauva-aika oma teemansa, taaperoaika omansa ja pikkulapset ja pikkukoululaiset omansa. Toki palstatilaa annetaan myös parisuhteen hoidolle ja seksille, kotitöille, lasten ja työn yhteensovittamiselle ja kasvatushaasteille. Lehden antamat käytännön ohjeet esimerkiksi imetyksestä, koliikkivauvan hoidosta tai vauvan kiinteistä ruuista ovat usein todellinen arjen ihme ja pelastus tuoreille vanhemmille!

KaksPlus lehdessä on myös käytännölliset ja kivat testit ja vertailut lastenrattaista, sittereistä, turvaistuimista, pyöristä, pyöräkärryistä, imetystyynyistä, itkuhälyttimistä ja kaikesta mahdollisesta, mitä lapsiperheessä mahtaa tarvita. Oma tilansa saa myös lasten ja vanhempien muoti sekä kauden vaatteet, kuten lasten talvi- ja sadehaalarit. Näin vanhemmat saavat lehdestä ihan käytännön ideoita ja vinkkejä tavaroiden ja tuotteiden ostamiseen.

KaksPlus lehden nettisivujen keskustelupalstalla vanhemmat voivat jakaa lisää ajatuksiaan ja mielipiteitään lehden jutuista ja muistakin aiheista. Keskustelupalsta on todella aktiivinen ja suosittu, joten kannattaa käydä tutustumassa!

Kaksplus lehti lahjaksi vauvataloon

KaksPlus on huikea lahjaidea vauvataloon lahjaksi: sen sijaan että annat potkuhousut, tilaa lyhyt näytejakso KaksPlus lehteä lahjaksi tuoreille vanhemmille. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että lehti ei jo tule tähän taloon. KaksPlus lehden voi tilata lahjaksi myös esimerkiksi BabyShower-kutsuille, jolloin tuleva äiti saa tärkeää luettavaa jo ennen vauvan syntymää. Kun tilaat lahjaksi lyhyen määräaikaisen jakson, sinun ei tarvitse edes miettiä pitävätkö lahjan saajat lahjasta, aina he voivat muutaman lehden lukea.

KaksPlus lehden lahjatilaus tehdään netissä kuten muutkin tilaukset. Ota huomioon, että lahjatilauksen mukana tulevat myös voimassaolevat tilaajalahjat, jotka tietysti liittyvät jotenkin vauva-arkeen. Mikäli itselläsi ei ole lahjalle käyttöä, voit lahjoittaa tilaajalahjankin lahjaksi sitten kun se saapuu. Se lähetetään tilaajalle noin kuukauden kuluttua tilauksen tekemisestä ja laskun maksamisen jälkeen.

KaksPlus lehden videot

KaksPlussan youtube-kanavalla KaksPlus TV jakaa käytännön vinkkejä vauvaa-arkeen, katso nämä:

 

 

 

 

 

 

Muita alan lehtiä

Kunto Plus

4 nroa nyt 24,90

Apu

16 nroa nyt 39,90

Eeva

13 nroa nyt 59,00

FIT

6 nroa nyt 29,90

Anna

13 nroa nyt 49,00

Kauneus ja Terveys

5 nroa nyt 29,90

Trendi

13 nroa nyt 59,00

Kotivinkki

18 nroa nyt 59,00

Kotiliesi

7 nroa nyt 45,00

Talo & koti

13 nroa nyt 54,00

Hymy

11 nroa nyt 69,00

Viva

6 nroa nyt 59,00

Kotilääkäri

5 nroa nyt 59,00

Lääkäri

12 nroa nyt 39,90

Apu Terveys

6 nroa nyt 34,00