Käytännön Maamies -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Käytännön Maamies
4 lehteä 45,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Käytännön Maamies -lehti on maatilatalouden ammattilaisille ja alan sidosryhmille suunnattu ammattilehti. KM:n perusarvoina ovat puolueettomuus, asiallisuus ja luotettavuus. Teemme juttumme, testimme ja vertailumme huolella ja seisomme sanojemme takana. KM seuraa maatilayrittäjien arkipäivää. Me olemme pellolla samaan aikaan kuin viljelijät.

 

Lehti on verovähennyskelpoinen lehti ammattiviljelijälle. Valtaosa KM:n lukijoista arkistoi ammattilehtensä ja niihin palataan, kun haetaan tietoja. Tiedonhakua helpottaakseen KM:n tilaaja saa joka vuosi edellisen vuoden vuosikerran sähköisessä muodossa ja tämän lisäksi myös kaikki MTT:n (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen) edellisenä vuonna julkaisemat tutkimustiedot sähköisessä muodossa. Kaikkiaan KM:n tilaaja saa tiukkaa, tutkittua asiatietoa useita tuhansia sivuja vuodessa.

Käytännön Maamies yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Vene tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjousAjolinja tarjousTekniikka & talous tarjousFakta tarjousKauppalehti tarjousMarkkinointi & mainonta tarjousAuto, tekniikka ja kuljetus tarjousMediuutiset tarjousMetallitekniikka tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?