KG-lehti -lehti, tarjous & tilaus

14.0
(1)
KG-lehti
4 lehteä 25,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

KG auttaa tsemppaamaan ja antaa vinkkejä painonhallintaan liittyen. Se on reipasotteinen ja mielekästä luettavaa sisältävä paketti, joka välittää aidosti ja kertoo kokemuksella. Seuraa painonhallinnan etenemistä laihduttajan malliviikkoa mukaan ja nauti KG:n mukana ilmestyvästä reseptipaketista. Jokaisen lehden mukana tulee 30 uutta maistuvaa reseptiä, mikä tarkoittaa että sinun ei tarvitse enää miettiä mitä syöt, kun reseptejä on yksi jokaiselle päivälle. KG on lehti jokaiselle itsestään huolehtivalle naiselle.

KG-lehti yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousFIT tarjousAnna tarjousCosmopolitan tarjousKunto Plus tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousApu tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousEeva tarjousMeidän perhe tarjousVoi hyvin tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Marja-Liisa Tanskanen1
Kyllä taas huijattiin tilaamaan lehti lahjan avulla ja menin lankaan. Luvattiin lahjaksi verenpainemittari, mutta eipä ole tullut. Tämä oli jo toinen kerta kun luvattu lahja jää saamatta. Nyt on turha enää soitella ja tuputtaa mitään lehtiä.
malla3
katan kanssa samaa mieltä juttujen toistuvuudesta!
Tarja Harju4
Voi Hyvin on tosi kiva lehti josta saa paljon tietoa ja iloa eloon.
Kata4
Ihana lehti josta tulee hyvälle tuulelle! Ainut miinus on että jutut joskus toistaa itseään. Muuten kyllä Voi Hyvin on lempparilehti tällä hetkellä.
Annap3
Miellyttävää luettavaa ja laadukkaita juttuja.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?