#
Tosimies
  • Julkaisija: Faktapro Oy
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi

Tosimies

Nyt ei löytynyt sopivia Tosimies tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

6 nroa nyt 34,00

11 nroa nyt 99,00

13 nroa nyt 54,00

12 nroa nyt 41,30

11 nroa nyt 77,90

6 nroa nyt 46,00

3 nroa nyt 25,00

6 nroa nyt 51,00

6 nroa nyt 49,00

Tosimies -lehti, tarjous & tilaus

Tosimies elää nykyaikaa. Haastatteluissa kuvataan jokapäiväistä elämää ja sitä, miten miehet uran keskellä tai työelämän päätyttyä jaksavat pitää kiinni kristillisistä arvoista. Lehdessä tutkitaan myös erilaisia tieteellisiä käsityksiä, esimerkiksi maapallon synnystä ja elämän kehittämisestä. Vaikka lehden tausta on kristillinen, toimitus ei halua lyödä ketään Raamatulla päähän!

 

 

Lehdessä kerrotaan, miten rukoukset ja Raamatun opit muodostavat vahvan arkipäiväisen johtolangan. Tosimies ei pelkää osoittaa tunteita tai näyttää heikkouttaan. Lehti kertoo miehistä, jotka ympäristön silmissä ovat vahvoja ja aikaansaavia, menestyviä ja meneviä, mutta joiden sisäinen hyvinvointi ja turvallisuus perustuvat vahvaan kristinuskoon. Moni heistä on vaikeiden kriisien kautta löytänyt tiensä uskoon. Myönteiset esimerkit vaikuttavat meihin kaikkiin; on rohkeaa tunnustaa olevansa kristitty nykyajan yhteiskunnassa.

 

Mies, joka julkisesti uskaltaa kertoa uskonnostaan ja eettisestä valinnastaan, toimii kuten majakka, jonka valo johtaa kulkijoita läpi pimeän yön. Tosimiehellä on samanlainen rooli; pienet pojat näkevät erilaisen miesihanteen, miehen, joka kunnioittaa muita ihmisiä ja käsityksiä, mutta joka samalla on varma omassa vakaumuksessaan. Nykyajan tosimies ei kiroile, ei käytä väärin alkoholia tai muita piristeitä, ei vaaranna omaa perhettä tai yhteiskunnan perusteita itsekkäällä käytöksellä, mutta joka muuten elää kuten useimmat miehet – rakastaa tekniikkaa, tietokoneita, kännyköitä, hyvää ruokaa, urheilusuorituksia, liikuntaa, rakentamista, purjehdusta, metsästystä, kalastusta tai saunomista. Erona on, että taustalla on kristinusko.

 

Tosimies-lehti ei ota poliittista kantaa eikä pyri sulkemaan ketään pois lukijapiiristä. Lehden näkökulma on kristillinen, muttei rajoittavalla tavalla. Asioita katsotaan laajasta näkökulmasta, mutta kristinusko on silti aina lähtökohtana.

Uuden tosimiehen lehti

Tosimies on siis lehti, joka kristillisellä pohjalla pyrkii kertomaan ja kuvaamaan asioita, jotka voivat tukea kristittyjen miesten roolia seurakunnan työssä. Lehti antaa myös virikkeitä miesten väliseen yhteistyöhön yhteisten arvojen pohjalla. Lehden tarjonta on monipuolinen – se sisältää henkilöhaastatteluja, kertomuksia kristittyjen miesten eri tapahtumista, autojen ja veneiden koeajoja, tiedettä, kulttuuria ja filosofiaa – kaiken taustalta löytyvät kristilliset periaatteet. Lehti ilmestyy kuudesti vuonna 2015. Painos on keskimäärin 2.000 kpl.

Muita alan lehtiä

6 nroa nyt 34,00

11 nroa nyt 99,00

13 nroa nyt 54,00

12 nroa nyt 41,30

11 nroa nyt 77,90

6 nroa nyt 46,00

3 nroa nyt 25,00

6 nroa nyt 51,00

6 nroa nyt 49,00

10 nroa nyt 29,90