Sylvin Helpot Ristikot Extra -lehti, tarjous & tilaus

14.0
(1)
Sylvin Helpot Ristikot Extra
4 lehteä 16,50€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Erilaisia ristikoita on täytetty jo yli sata vuotta, sillä ensimmäinen ristikko julkaistiin Amerikassa vuonna 1913. Suomalaiset seurasivat vilkkaasti perässä, ja Suomen Kuvalehti ehti täällä julkaista ristikon jo 1920-luvulla. Ristikot ovat olleet suomalaisten suosiossa siitä lähtien, ja Suomeen on muodostunut oma ristikkoperinne.

 

Yleensä maailmalla ristikot ovat enimmäkseen sanavihjeillä varustettuja, mutta suomalaisten lempiristikoihin kuuluvat erityisesti kuvavihjein viitoitetut ristikkopähkinät. Ristikoiden täyttäminen ei katso aikaa eikä paikkaa, sillä tuhti lehti, Sylvin Helpot Ristikot Extra, pysyy mukavasti kädessä ja siihen on helppo kirjoittaa sanoja vaikka seisaaltaan. Ratkominen onnistuu myös erilaisilta ihmisiltä. Lehti ei kysele onko ratkoja pitkä vai pätkä, rikas vai rakas. Välineisiinkään ei paljoa tarvitse investoida, Sylvin Helpot Ristikot Extra ja terävä kynä ovat välttämättömät – tietysti terävän pään lisäksi.

 

Terävää päätä tarvitaankin, sillä ristikoiden täyttäjä kilpailee itseään vastaan haastaen oman älynsä ja muistinsa. Kaiken huipuksi ristikkoharrastus voi olla tuottavaa, sillä Sylvin Helpoissa Ristikko Extroissa on runsaasti palkintotehtäviä, joista voidaan voittaa rahaa. Yleensähän harrastukset vain vievät rahaa, joku harrastus enemmän ja joku vähemmän, mutta tässä on ainakin mahdollisuus saada lehden hinta moninkertaisenakin takaisin. Tätähän kannattaisi vaikka kokeilla! Ja jos voitto ei ensimmäisellä kerralla kohdalle osu, on mahdollisuus koettaa onnea ja taitoja uudelleen, sillä Sylvin Helpoissa Ristikko Extroissa tehtäviä riittää. Helppojen ja helpohkojen sanaristikoiden lisäksi kynää voidaan käyttää lehdestä löytyvien tavuristikoiden, anagrammien tai reebuksien täyttämiseen. Sylvin Helpot Ristikot Extra -lehti tarjoaa mukavaa ja rattoisaa ajankulua iltojen iloksi, sadepäivien tylsyyden poistamiseksi ja muihin vapaisiin hetkiin. Tosin varansa kannattaa pitää, sillä ristikkolehti saattaa haukata myös palan kotitöille varatusta ajasta.

 

Sylvin Helpot Ristikot Extra ilmestyy tuhtina pakettina neljä kertaa vuodessa. Lehden toimittaja on suomalainen Kolmiokirja Oy, joka julkaisee Kolmioristikot sarjaa. Sarjaan kuuluu paljon ristikko- ja tehtävälehtiä, joista Sylvin Helpot Ristikot Extra on hieno extrapaketti. Kolmiokirja Oy on Suomen johtava ristikko- ja harrastelehtien kustantaja, joka on harjoittanut julkaisutoimintaa jo yli 100 vuotta.

Sylvin Helpot Ristikot Extra yhteenveto

  • Sylvin Helpot Ristikot Extra tarjous: 4 lehteä / 16,50€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 4 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)