Ristikko-Potti -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Ristikko-Potti
6 lehteä 23,00€

Ristikko-Potti on tilattavissa kätevästi ja nopeasti suoraan netistä. Nettitilaajan etuihin kuuluu lähes automaattinen hintavertailu, parhaimmat ja uusimmat tarjoukset, nopeat toimitusajat sekä aina varmasti edullinen hinta. Internetistä tilattaessa voidaan valita joko määräaikainen tai kestotilaus. Tämä ristikoiden kunkku ilahduttaa jokaista tilaajaansa paksuilla numeroillaan, jotka pursuavat takuuvarmaa viihdettä. Perheen yhteen tuominen tai yksin rentoutuminen toteutetaan ilahduttavasti ristikoiden ja muiden vaihtelevien tehtävien ja ratkaisujen parissa.

 

Rahapalkinnot tuovat mukavaa lisämaustetta ja haastetta ratkojan jokaiselle ratkaistulle ristikolle. Lehden tehtävät ja palkinnot laativat Kolmiokirja Oy:n osaavat ja ammattitaitoiset laatijat, jotka ovatkin Suomessa ehdotonta huippuluokkaa. Tämä takaa lehden suosion numero toisensa jälkeen, ja laaja tilaajakunta kasvaa jatkuvasti. Vuonna 2014 ristikkolehti on jo nyt saavuttanut ennätysmäisen suosion tilaajien keskuudessa. Tutustumistarjoukset ja helppo tilaus suoraan netistä mahdollistavat tämän arkisen, mutta silti juhlavan ilon tilaajalle minä vuorokauden aikana tahansa. Aivojumppaa ei tehdä enää tämän helpommaksi. Jo tuhansia tilaajia ihastuttanut Ristikko-Potti on tullut fiksujen ja nokkelien ratkojiensa olohuoneisiin jäädäkseen. Ristikko-Potin ihastuttavat, huumorilla höystetyt ja monipuoliset tehtävät ovat monen arjen, sekä juhlan taukojen ja rentouttavien hetkien pelastus.

 

Ristikko-Potti tarjoaa hauskaa ja hyödyllistä ajanvietettä jo tuhansien kestotilaajien olohuoneissa. Tämä tehtävälehti on uusi, mutta jo nyt huippusuosittu ristikkojen kunkku ja se tarjoaa kutkuttavaa lisähaastetta Veikkauksen rahapalkintojen sekä muiden palkintojensa ansiosta. Ristikko-Potin jokainen numero tilataan helposti ja kätevästi suoraan netistä. Tarjoukset sekä toimitusajat vaihtelevat tilauspaikasta riippuen. Aina mielenkiintoinen ja uusiutuva ristikkojen kunkku tarjoaa sopivalla helppousasteellaan kaikille sopivia tehtäviä kuusi kertaa vuodessa, ja se voidaan tilata joko määräaikaisella tilauksella tai kestotilauksella. Nettitilaukset takaavat tilaajalle aina parhaat tarjoukset sekä edullisimman hinnan. Ristikko-Potin tilaajana tylsyys ei koskaan ole ongelma, ja kehittävää, hyödyllistä tekemistä riittää jokaiselle viikon päivälle. Onnistumisen tunteet ja kokemukset ovat taattuja kaikille.

Ristikko-Potti yhteenveto

  • Ristikko-Potti tarjous: 6 lehteä / 23,00€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjousRistikko-Leijona tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)