#
Noste
  • Julkaisija: Aikamedia Oy
  • Ilmestyy: 4 kertaa / vuosi

Noste

Nyt ei löytynyt sopivia Noste tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

Noste -lehti, tarjous & tilaus

Noste on riippumaton lehti, joka käsittelee yhteiskunnan toimintaa ja tapahtumia erityisesti sosiaali- ja terveysalan kantilta. Jokaisessa lehdessä on mukana tukeva paketti ajankohtaisia asioita, kuten analyysejä ja ilmiöitä. Lehti sisältää myös kuvareportaaseja, ja se antaa haastatteluillaan ja artikkeleillaan äänen monenlaisille ihmisille, aina asunnottomasta alkoholistista aivokirurgiin.

 

Noste myös kertoo asioista niin kuin ne ovat, mitään peittelemättä ja mitään pelkäämättä. Totuus tuodaan julki asioiden omilla nimillä eikä vertauskuvilla. Miksi puhutaan resursseista, kun tarkoitetaan rahaa? Miksi puhutaan nimettömistä ihmisistä, jotka työskentelevät sosiaali- ja terveysalalla, onhan meillä kaikilla nimi ja elämä? Siksi Noste kertoo asioista ja ihmisistä nimellä. Lehti esittelee asiat niin kuin ne ovat, joskus nasevasti ja terävästikin, mutta totuudenmukaisesti. Koska Noste on riippumaton lehti, se voi nostaa asiat pöydälle sellaisinaan, mitään kaunistelematta tai piilottamatta.

 

Nosteen artikkelit voivat kertoa esimerkiksi kuntouttavasta työtoiminnasta, syömishäiriöistä, syrjäytymisestä, rasismin kovista kasvoista, maahanmuuttajista ja alan työntekijöistä työnsä keskellä. Kaikki yhteiskuntaan liittyvät asiat voidaan nostaa lehteen ja tuoda lukijoiden eteen mielenkiintoisesti ja osuvasti kirjoitettuina artikkeleina ja valokuvina, jotka herättävät ajatuksia ja mielipiteitä siitä, minkälainen oma suomalainen yhteiskuntamme on.

 

Kuten lehti itse sanoo: Noste – vain kovia aiheita! Nosteen julkaisijoina ovat sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, nimittäin Suomen sosiaali ja terveys ry eli SOSTE, sekä Huoltaja-säätiö. SOSTE on valtakunnallinen SoTe-alan kattojärjestö, jonka takana on yli 200 sosiaali- ja terveysalan toimijaa sekä kymmenittäin muita toimijoita. Sosiaali- ja terveysjärjestöihin kuuluu noin 1,3 miljoonaa jäsentä ja puolisen miljoonaa vapaaehtoista. Huoltaja-säätiö taas on vuonna 1953 perustettu säätiö, joka edistää kunnallista sosiaalipolitiikkaa ja vahvistaa sosiaalialan ammattilaisten osaamis- ja tietopohjaa.

 

Noste-lehti kuuluu myös Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton eli Kultti ry:n jäsenlehtiin. Noste-lehti tarjoaa yhteiskunnasta kiinnostuneille, alan vaikuttajille ja työntekijöille arvokasta tietoa suomalaisen sosiaali- ja terveysalan tilasta, kehityksestä ja myös tulevaisuuden mahdollisuuksista. Tämä lehti kannattaa tilata jo nyt, jotta uusin numero saataisiin heti saa tuoreena luettavaksi.