#
MK-lehti
  • Julkaisija: RideMedia Oy
  • Ilmestyy: 5 kertaa / vuosi

MK-lehti

Nyt ei löytynyt sopivia MK-lehti tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

4 nroa nyt 24,90

6 nroa nyt 29,90

8 nroa nyt 50,20

5 nroa nyt 49,00

3 nroa nyt 25,00

MK-lehti -lehti, tarjous & tilaus

MK-lehti on nappiin osuva valinta kaikille moottorikelkkailun maailmasta kiinnostuneille. Vaikka lehti tuo talvisen tuulahduksen lumisella maailmallaan, ei vilu pääse yllättämään lehteen upottauduttaessa. Lehden ovat ottaneet omakseen tiedonhaluiset ja aktiiviset kelkkailijat, jotka haluavat tietää enemmän ja enemmän tästä hienosta harrastuksesta.

 

Tyypillinen lukija on kiinnostunut uusimmasta tekniikasta, kelkoista, niillä ajamisen nautinnosta sekä paikoista, joissa on tilaa päästellä kunnolla omalla moottorikelkalla. Olipa kysymys sitten erilaisten kelkkojen eroista, moottorien virityksestä tai ajovarusteista, MK-lehti on asiassa mukana. Lehdessä kerrotaan ja näytetään valokuvin, miten kelkkoja huolletaan ja esimerkiksi, miten jousitusta säädetään. Totta kai mukana ovat myös tunnetuimmat merkit ja parhaat laitteet.

 

Lehti antaa arvokkaita ja aikaa säästäviä vinkkejä omatoimiselle kelkkailijalle niin kelkan valinnassa kuin sillä ajamisessakin. Tuoteuutiset kertovat tuoreista laitteista, ja kelkkaesittelyt antavat tietoa yksittäisistä malleista testien ja tuotetietojen muodossa. Lehden avulla kelkkamies voi siis valita itselleen oikeanlaisen kelkan mieluisaan ja tarpeelliseen käyttöön. Olipa kyse sitten huvista tai työstä, MK-lehden sivuilta löydetään oikea kelkka jokaiseen käyttöön. Lehden testit eivät ole väsyneen myyntimiehen mainoshöpinää vaan tiukkaa, puolueetonta faktaa, joka kertoo luotettavasti kelkkojen ja varusteiden testeissä todetut ominaisuudet ja tekniikan.

 

MK-lehdissä on myös esittelyjä, jolloin kyseessä on useimmiten uutuus. Vertailuun otetaan saman kategorian kelkkoja useamman valmistajan mallistosta, joten oikea vaihtoehto löytyy, ovatpa kyseessä sitten vaikkapa nimenomaan 600-kuution kelkat, mökkikelkat tai vaikka crossoverit. Rankin testi on käyttötesti, joka voi olla useammassakin lehdessä oleva osiin jaettu juttu. Käyttötestissä kelkka tosiaan punnitaan muutenkin kuin ajamalla se vaa´an kautta. Kelkka pannaan kunnon rääkkiin ja katsotaan, mistä se on tehty, yksityiskohtia myöden. Testin tulokset voivat olla arvokasta tietoa lukijalle. Lisää rahaa voidaan säästää tekemällä kelkan syys- tai keväthuolto lehden ohjeiden mukaan. MK-lehden kustantaja on Nurmijärvellä toimiva RideMedia Oy, ja ensimmäinen MK-lehti ilmestyi jo yli 25 vuotta sitten. Lehti ilmestyy nykyisin 5 kertaa vuodessa. Pitkä julkaisuhistoria kertoo, että lehti on pitänyt pintansa kelkkamiesten ja -naisten lukupakettina vuodesta toiseen.

Muita alan lehtiä

4 nroa nyt 24,90

6 nroa nyt 29,90

8 nroa nyt 50,20

5 nroa nyt 49,00

3 nroa nyt 25,00