Jees -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Jees
5 lehteä 35,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Nykypäivän lapsi kohtaa elämässään jatkuvasti uudenlaisia virikkeitä, mietinnän aiheita ja kysymyksiä. Monissa perheissä uskonto on tärkeässä asemassa. Vuodesta 1928 lähtien onkin julkaistu lehteä JEES, joka tarjoaa kristillistä materiaalia erityisesti lapsille. Lehteä julkaisevat Aikamedia Oy ja Suomen Helluntaiherätys, ja aiemmin se tunnettiin nimellä Hyvä Paimen.

 

Nykyään osa lehdistä julkaistaan myös venäjänkielisinä, ja joka vuosi ilmestyy myös kolme erikoisnumeroa. Lehden tärkein tehtävä on julkaista tarinoita, artikkeleita ja muuta sisältöä, josta lapselle saadaan turvallinen kokemus nykypäivän erilaisista aiheista, ja se pyrkii myös tarjoamaan tasapainoisen avun lapsen uskonnolliselle kasvatuksella. Se on myönteinen ja rakentava perusetiikan oppien lähde ja samalla se pyrkii myös ohjaamaan lasta kestäviin valintoihin.

 

Jokaisen lehden sisältö kumpuaa lasten omasta elämästä ja maailmasta, jossa lapset elävät: jutut kertovat ystävyyssuhteista, koulunkäynnistä, urheilusta ja harrastuksista, lemmikeistä ja idoleista, ne käsittelevät hengellisiä kysymyksiä ja pulmia, ja lisäksi jokaisessa lehdessä on virikkeellisiä tehtäviä ja puuhavinkkejä, sarjakuvia ja iloisen raikkaita kuvia katseltavaksi. Jokaiselle lapselle voidaan löytää hänen ikä- ja kehitystasolleen sopivaa luettavaa ja tekemistä lehden sivuilta. Tarinoissa on mukana myös kasvatuksellinen piirre, sillä ne opettavat aiheista, jotka nykypäivänä ovat yhä tärkeämpiä osata.

 

Esimerkiksi mediakasvatus ja internetissä toimimisen turvallisuusohjeet ovat tähdellisiä aiheita jokaisen lapsen elämässä. JEES on kehitetty tukemaan jokaisen lapsen hengellistä kasvatusta, ja monet seurakunnat käyttävät sitä lapsityömateriaalin tukena. Sen sisältö sopii myös erinomaisesti esimerkiksi koulujen oppituntien materiaaliksi.

 

Lehti ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa, ja sen jutut ovat aina ajankohtaisia, sillä ne pyritään kirjoittamaan tulevan kuukauden tärkeisiin aiheisiin, kuten vaikkapa kristillisiin pyhiin liittyen. Tämän hetken levikki on n. 1900 lehteä, ja sitä luetaan yhtä lailla tyttöjen kuin poikienkin keskuudessa. Vuoden 2015 pääsiäisnumeroa jaettiin Suomen kouluihin 30 000 kappaletta. Lehden hinta on 1,30 euroa, ja se voidaan tilata kätevästi vaikkapa internetin kautta, jolloin lehdelle saadaan tarjoushinta. Monissa kunnissa JEES-lehteä jaetaan lapsille esimerkiksi koulussa tai seurakunnan kerhoissa.

Jees yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Aku Ankka tarjousSysteri tarjousPrinsessa tarjousVoi hyvin tarjousKoululainen tarjousHevoshullu tarjousMuumi tarjousTop Model tarjousPets Suomi tarjousKarvinen tarjousAku Ankka Juniori tarjousPelit tarjousBamse tarjousPelaaja tarjousAnime tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Sini-Maria1
En tykkää animesta :/
Hartikainen Tomi4
Varsin loistava tietopaketti alan harrastajalle, kuitenkin ehkä turhan kaupallisesti suuntautunut ja pinnallinen.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?