#
Hyväntuulen Tavuristikot
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 8 kertaa / vuosi

Hyväntuulen Tavuristikot

Nyt ei löytynyt sopivia Hyväntuulen Tavuristikot tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

8 nroa nyt 27,50

12 nroa nyt 28,50

10 nroa nyt 25,20

10 nroa nyt 69,00

6 nroa nyt 18,00

6 nroa nyt 17,25

4 nroa nyt 15,75

6 nroa nyt 18,00

12 nroa nyt 27,30

Hyväntuulen Tavuristikot -lehti, tarjous & tilaus

Hyväntuulen Tavuristikot on erityinen ristikkolehti, joka tarjoaa ristikoiden ystävälle näppärän paketin iloisia ja mukavan helppoja tavutehtäviä. Lehti ilmestyy vuosittain kahdeksan kertaa, ja se voidaan ostaa myös yksittäisnumerona lehtipisteiltä hintaan 3,50 euroa. Lisäksi määräaikaistilaus on mahdollinen, ja internetistä tilattaessa voidaan saada alennusta hinnasta.

 

Hyväntuulen Tavuristikot voidaan tilata vaikka ystävälle piristäväksi lahjaksi, ja internetlomakkeella tilaamisessa onnistutaan helposti ja se on myös nopeaa. Omat hyvät kokemukset kannattaa jakaa ristikoiden ystävien kesken kertomalla lehdestä tai tilaamalla lehti vaikka yllätyksenä. Monelle ristikkojen ystävälle tavuristikot ovat mukava lisä normaalin ristikkolehden välissä, mutta nyt niitä voidaan saada kokonaisen 36 sivun paketin verran! Tehtävinä on niin tavutehtäviä kuin sanatehtäviä, joissa sanat sijoitetaan ruudukkoon sopivalla tavalla. Tavuristikoiden ideana on täyttää sanat tavuina, joten erilaisten ristikoiden ystävälle lehti sopii erinomaisesti.

 

 

Hyväntuulen Tavuristikot tarjoaa myös rahapalkintoja

Lehden jokaisessa tehtävässä on mukana rahapalkinto, joten niiden ratkominen palkitsee ratkojaansa muutenkin kuin aivoja ja mieltä stimuloimalla. Ristikoiden täyttäminen onkin harrastus, joka kannattaa, sillä tutkimusten mukaan erilaisten tehtävien tekeminen, sanojen miettiminen ja asioiden yhdisteleminen loogisesti tekee hyvää erityisesti muistin kunnolle. Tavuristikoista saadaan vielä erilaista haastetta mielelle, joten Hyväntuulen Tavuristikoiden täyttäminen kannattaa aina. Lehti on haluttu pitää tarpeeksi helppona jokaiselle täyttäjälle, joten sen kustantaja Kolmiokirja Oy arvioi tehtävien olevan tasoa kolme asteikolla yhdestä seitsemään. Aloittelevallekin ristikontäyttäjälle voidaan siis saada paljon mielihyvää näiden ristikoiden tekemisestä, sillä niiden juju hoksataan nopeasti ja tehtäviä täytettäessä aika kulkee kuin siivillä. Ristikoiden täyttämisestä saatavat onnistumisen kokemukset ovat monelle tärkeitä, ja tämän lehden parissa niitä päästään kokemaan usein.

Lehti on täynnä iloisesti kuvitettuja tehtäviä, ja kuvat ovat aina selkeitä ja sopivan helposti tulkittavissa. Ratkojakunnasta 28 % on miehiä ja 77 % naisia, ja pureskeltavaa löytyy sukupuolesta riippumatta. Ratkottavaa on myös jokaiselle ikäluokalle nuoresta, vasta tehtäviä tekemään opettelevasta koululaisesta aina ristikkomestareiksi kasvaneisiin vanhuksiin asti. Nämä aivopähkinät eivät katso aikaa eivätkä paikkaa, ja ne sopivat loistavasti kenelle tahansa.

Muita alan lehtiä

ApuRistikot

8 nroa nyt 27,50

Matin Helpot Ristikot

12 nroa nyt 28,50

Hyväntuulen Kryptot

10 nroa nyt 25,20

Seura SuperRistikot ja Sudokut

10 nroa nyt 69,00

Helpot Mega Ristikot

6 nroa nyt 18,00

Hyväntuulen Ristikot Albumi

4 nroa nyt 15,75

Lempi Ristikot Extra

6 nroa nyt 18,00

Ristikkosuosikit

12 nroa nyt 27,30

Ristikko-Potti

6 nroa nyt 18,00

Hyväntuulen Ristikot

6 nroa nyt 18,00

Iisakin Siluettiristikot

12 nroa nyt 33,60

Ristikko Raketti

6 nroa nyt 18,00

Sudoku Ässä

6 nroa nyt 20,25

Ristikko-Leijona

6 nroa nyt 17,25

Krypto-Leijona

6 nroa nyt 17,25