Hyväntuulen Tavuristikot -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Hyväntuulen Tavuristikot
8 lehteä 27,25€
» Tilaa lahjaksi

Hyväntuulen Tavuristikot on erityinen ristikkolehti, joka tarjoaa ristikoiden ystävälle näppärän paketin iloisia ja mukavan helppoja tavutehtäviä. Lehti ilmestyy vuosittain kahdeksan kertaa, ja se voidaan ostaa myös yksittäisnumerona lehtipisteiltä hintaan 3,50 euroa. Lisäksi määräaikaistilaus on mahdollinen, ja internetistä tilattaessa voidaan saada alennusta hinnasta.

 

Hyväntuulen Tavuristikot voidaan tilata vaikka ystävälle piristäväksi lahjaksi, ja internetlomakkeella tilaamisessa onnistutaan helposti ja se on myös nopeaa. Omat hyvät kokemukset kannattaa jakaa ristikoiden ystävien kesken kertomalla lehdestä tai tilaamalla lehti vaikka yllätyksenä. Monelle ristikkojen ystävälle tavuristikot ovat mukava lisä normaalin ristikkolehden välissä, mutta nyt niitä voidaan saada kokonaisen 36 sivun paketin verran! Tehtävinä on niin tavutehtäviä kuin sanatehtäviä, joissa sanat sijoitetaan ruudukkoon sopivalla tavalla. Tavuristikoiden ideana on täyttää sanat tavuina, joten erilaisten ristikoiden ystävälle lehti sopii erinomaisesti.

 

Lehden jokaisessa tehtävässä on mukana rahapalkinto, joten niiden ratkominen palkitsee ratkojaansa muutenkin kuin aivoja ja mieltä stimuloimalla. Ristikoiden täyttäminen onkin harrastus, joka kannattaa, sillä tutkimusten mukaan erilaisten tehtävien tekeminen, sanojen miettiminen ja asioiden yhdisteleminen loogisesti tekee hyvää erityisesti muistin kunnolle. Tavuristikoista saadaan vielä erilaista haastetta mielelle, joten Hyväntuulen Tavuristikoiden täyttäminen kannattaa aina. Lehti on haluttu pitää tarpeeksi helppona jokaiselle täyttäjälle, joten sen kustantaja Kolmiokirja Oy arvioi tehtävien olevan tasoa kolme asteikolla yhdestä seitsemään. Aloittelevallekin ristikontäyttäjälle voidaan siis saada paljon mielihyvää näiden ristikoiden tekemisestä, sillä niiden juju hoksataan nopeasti ja tehtäviä täytettäessä aika kulkee kuin siivillä. Ristikoiden täyttämisestä saatavat onnistumisen kokemukset ovat monelle tärkeitä, ja tämän lehden parissa niitä päästään kokemaan usein.

 

Lehti on täynnä iloisesti kuvitettuja tehtäviä, ja kuvat ovat aina selkeitä ja sopivan helposti tulkittavissa. Ratkojakunnasta 28 % on miehiä ja 77 % naisia, ja pureskeltavaa löytyy sukupuolesta riippumatta. Ratkottavaa on myös jokaiselle ikäluokalle nuoresta, vasta tehtäviä tekemään opettelevasta koululaisesta aina ristikkomestareiksi kasvaneisiin vanhuksiin asti. Nämä aivopähkinät eivät katso aikaa eivätkä paikkaa, ja ne sopivat loistavasti kenelle tahansa.

Hyväntuulen Tavuristikot yhteenveto

  • Hyväntuulen Tavuristikot tarjous: 8 lehteä / 27,25€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 8 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousSudoku Ässä tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjousRistikko-Leijona tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?