#
Koululainen
  • Julkaisija: Otavamedia
  • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi

Koululainen

Valitse sinulle sopivin Koululainen tarjous ja tee tilaus.

6 nroa Koululainen-lehti tarjous

Koululainen-lehti tarjous thumb

54,00


* kestotilaus

11 nroa Koululainen tutustumistarjous

Koululainen tutustumistarjous thumb

89,00


* kestotilaus

6 nroa Koululainen-lehti tarjous

Koululainen-lehti tarjous thumb

54,00


* kestotilaus

11 nroa Koululainen tutustumistarjous

Koululainen tutustumistarjous thumb

89,00


* kestotilaus

6 nroa Koululainen-lehti tarjous

Koululainen-lehti tarjous thumb

54,00


* kestotilaus

11 nroa Koululainen tutustumistarjous

Koululainen tutustumistarjous thumb

89,00


* kestotilaus

Koululainen -lehti, tarjous & tilaus

Koululainen elää mukana 7–12 -vuotiaiden elämässä, jossa on säpinää. Kavereiden kanssa ollaan jatkuvasti yhteydessä kännyn ja tietokoneen avulla. Melkein kaikki koululaiset haluavat tulla tähdiksi. Koululaisen omaan Tähti-kisaan osallistuneiden joukosta valitaan gaalassa Koululaisen Tähti. Lehti on mukana kitkemässä kiusaamista ala-asteilta.

Suomen Reiluinta luokkaa etsitään jo kolmannen kerran. Voittaja esitellään lehdessä ja MTV3 SubJuniorilla. Koululaisessa on juttuja, jotka auttavat tyttöjä ja poikia kasvamaan sellaisiksi kuin ovat. Idoleiden kanssa jutellaan myös heidän kasvukivuistaan.

 

Koululaisesta luet:

  • julkkisten ja tähtien haastattelut
  • harrastukset ja trendit
  • askartelut ja tsi-vinkit, julisteet
  • kilpailut ja testit

Koululainen lehti mukana koululaisen arjessa

Koululainen lehden sisältö on suunniteltu nimenomaan kouluikäisten arkeen ja harrastuksiin sekä kiinnostuksen kohteisiin sopivaksi. Koululainen on jo jokseenkin vanha lehti, mutta se on onnistunut tosi hyvin muuttumaan ja elämään tämän hetken koululaisten elämässä! Se onkin yksi suosituimmista lasten ja nuorten lehdistä!

Koululaisen perussisältöä ovat kivat haastattelut, joissa idolit ja tähdet niin musiikin, elokuvien, urheilun ja youtubettajien puolelta kertovat elämästään, omista harrastuksistaan ja myös kasvukivuistaan kouluikäisenä. Esimerkiksi suositut tubettajat Lakko ja Herba avautuvat kesken tv-kuvausten Koululaiselle. Koululaisen monipuoliset lukujutut antavatkin lukijoille kivasti vertaistukea ja fiilistä, että ei ole yksin. Koululainen on vahvasti mukana torjumassa kiusaamista koulussa.

Koululaisessa on hauskoja testejä, ristikoita, erilaisia tehtäviä sekä kivoja tee se itse -vinkkejä ja ideoita. Siinä on myös kilpailuja, joissa on todella hyvät tuotepalkinnot. Siinä myös käsitellään erilaisia harrastuksia ja esitellään uusia tuotteita ja esimerkiksi urheilulajeja. Koululaisen nettisivuilla voit myös osallistua aktiiviseen keskusteluun, niin lehden aiheiden ympärillä kuin muutenkin jakaa omia kokemuksia eri aiheista.

Koululainen lehti lahjaksi

Koululainen on ehdottomasti yksi parhaista lahjoista, joita voit antaa koululaiselle. Lahjatilauksen saajan ei tarvitse olla erityisen innokas lukija tai kiinnostunut lukemisesta, sillä Koululainen kyllä viihdyttää ihan ketä tahansa nuorta! Koululainen sopii sekä tytölle että pojalle.

Koululaisen lahjatilaus tehdään netissä tai puhelimella. Netissä uusimpita tarjouksia on helppo vertailla sekä katsoa millaisen tilaajalahjan tilaukseen saa mahdollisesti mukaan. Tilaajalahja tulee tietysti mukaan myös lahjatilaukseen. Parhaat tarjoukset ovat tutustumisjaksoista, jotka ovat yleensä kestotilauksia, mutta yleensä lahjatilauksen on helpoin olla määräaikainen.

Koululainen videot ja mainokset

Koululaisen tubekanavan pistokokeet ovat hauskaa katseltavaa. Ne jatkavat lehden juttujen sisältöjä. Katso, kun Lakko ja Herba ovat Koululaisen pistokokeessa:

 

 

Muita alan lehtiä

Pets Suomi

6 nroa nyt 33,00

Systeri

6 nroa nyt 41,00

Hevoshullu

13 nroa nyt 60,00

Muumi

12 nroa nyt 72,00

Top Model

3 nroa nyt 23,00

Karvinen

12 nroa nyt 55,80

Pelit

12 nroa nyt 49,90

Bamse

20 nroa nyt 72,00

Pelaaja

6 nroa nyt 38,00

Anime

4 nroa nyt 43,00

Barbie

8 nroa nyt 56,00

Pets Ruotsi

6 nroa nyt 32,00

LEGO Ninjago

10 nroa nyt 88,00

Knasen

11 nroa nyt 75,00

Julia

5 nroa nyt 35,00