#
Hangup
  • Julkaisija: Krookmedia Oy
  • Ilmestyy: kertaa / vuosi

Hangup

Nyt ei löytynyt sopivia Hangup tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

4 nroa nyt 24,90

6 nroa nyt 29,90

13 nroa nyt 59,00

8 nroa nyt 50,20

6 nroa nyt 69,00

nroa nyt 0,00

7 nroa nyt 34,00

6 nroa nyt 24,50

11 nroa nyt 77,90

Hangup -lehti, tarjous & tilaus

Skeittaaminen on harrastus, joka vangitsee aloittelijan nopeasti mukaansa nopeatempoiseen, virikkeelliseen ja kokonaisvaltaiseen elämäntyyliinsä. Koska skeittiskeneen liittyy paljon erilaisia puolia tyylistä tekniikoihin ja tapahtumista skeittipaikkoihin, ja koska skeittaajia löytyy nykyään Suomestakin tuhansia, perustettiin tännekin oma lehti nettisivustoineen.

 

Hangup on erikoislehti, joka tarjoaa skeittaamisen harrastajille tuhdin tietopaketin alasta viisi kertaa vuodessa. Se voidaan kätevästi tilata lehden omilta internetsivuilta www.hangup.fi, ja hinta on vain 26 euroa vuodessa. Maksulla saadaan tilaajalle neljä lehteä kestotilauksena. Lehdestä on vuoden 2010 aloituksen jälkeen tullut alansa ykköslehti, joka täyttää jokaisen skeittarin tiedontarpeen tehokkaasti pitkin vuotta. Se tarjoaa tietoa skeittaajille kohdistetusti, eikä jätä esittelemättä mitään skeittauksen elämäntapaan liittyvää asiaa tai ilmiötä.

 

Lehdestä löytyy materiaalia laidasta laitaan, kuten esimerkiksi mielenkiintoisia haastatteluja alan suurilta nimiltä ja uusilta nousevilta tähdiltä, kuvauksia ja ilmoituksia tapahtumista ja uutisia avatuista skeittipuistoista, kokoontumisista ja alan tulevaisuuden suunnitelmista, sekä päivityksiä muista skeittauksen harrastajille tärkeistä asioista. Lehteen kirjoitetaan usein myös arvioita skeittaukseen liittyvistä inspiroivasta musiikista ja leffoista. Hangupin internetsivuilta voidaan löytää jokaiselle skeittaajalle mieleistä lisäsisältöä, sekä keskustelupalsta, jolla voidaan jakaa alan harrastajien kokemuksia ja mielipiteitä heitä innostavista asioista. Internetsivuilta esitellään myös lehdistä tuttua sisältöä ja kansikuvat lehden sisällysluettelon kanssa jokaisesta aiemmin ilmestyneestä lehdestä. Lisäksi lehdet voidaan tilata tabletille tai muulle sähköiselle vastaanottimelle luettavaksi iStoresta, johon löytyy linkitys kätevästi jokaisesta lehtikuvauksesta.

 

Hangupin internetsivut sisältävät lisäksi skeittausvideoita, Instagram-tilin ja Facebook-sivut, joihin kaikkiin päivitetään sisältöä runsaasti pitkin vuotta. Hangupin Facebook-sivuilla on tuhansia tykkääjiä, joten sivuston kautta voidaan löytää jokaiselle sopiva kaveripiiri. Sivut toimivat myös tiedotuskanavana tulevaisuuden tapahtumille. Lisäksi käyttäjille tarjotaan kätevää Osto ja myynti -palstaa, jolla voidaan tarjota omia välineitä eteenpäin tai löytää käytettyjä osia ja muita hyödyllisiä tarvikkeita. Sivut ovat erittäin aktiiviset, sillä harrastajat päivittävät omaa sisältöään ja kokemuksiaan lajista päivittäin. Sekä internetsivut että lehti on kuvitettu dynaamisilla valokuvilla, joista nähdään suoraan skeittaamiseen liittyvä vauhdikkuus, nuorekkuus ja reipas meininki.

Muita alan lehtiä

4 nroa nyt 24,90

6 nroa nyt 29,90

13 nroa nyt 59,00

8 nroa nyt 50,20

6 nroa nyt 69,00

nroa nyt 0,00

7 nroa nyt 34,00

6 nroa nyt 24,50

11 nroa nyt 77,90

6 nroa nyt 69,00

6 nroa nyt 59,00

3 nroa nyt 14,90

24 nroa nyt 195,00

10 nroa nyt 29,90