#
Ristin voitto
  • Julkaisija: Aikamedia Oy
  • Ilmestyy: 50 kertaa / vuosi

Ristin voitto

Nyt ei löytynyt sopivia Ristin voitto tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

13 nroa nyt 59,00

6 nroa nyt 46,00

3 nroa nyt 26,00

Ristin voitto -lehti, tarjous & tilaus

Ristin Voitto ilmestyi suomenkielisenä ensimmäisen kerran jo yli sata vuotta sitten. Sen esikuvana oli norjalainen Korsets Seier. Näin pitkä toimituksen kaari olisi kunniakas mille tahansa lehdelle. Ihmisen kaipuu hengelliseen kasvuun ja oppimiseen ovat asioita, jotka eivät mene pois muodista. Lehden sisällön ydin onkin rakentunut sellaisten teemojen ympärille, joista yhteisöt keskustelevat ja joihin liittyvää taustatietoa yksilöt kaipaavat. Ristin Voitto auttaa lukijoitaan ymmärtämään uskonnollista elämää ja kasvamaan kristittyinä. Hengelliset opetukset ja kristillisiä yhteisöjä puhuttavat katsomukselliset teemat, niin tähän hetkeen liittyvät kuin iättömätkin, ovat jatkuvasti toivottuja sisältöjä.

 

Ristin Voitto vie lukijansa hengellisten ilmiöiden ja uutisten kulisseihin. Tämä lehti haluaa tutkia aiheitaan pintaa syvemmältä. Esimerkiksi uskonnon rooli yhteiskunnassa on poikinut lehden sivuille runsaasti pohdiskelevia kirjoituksia ja uutisointia. Ristin Voitto antaa tukea kristityn vaellukseen vanhempana, työntekijänä ja läheisenä. Ristin Voitto pyrkiikin raivaamaan tilaa hengellisiin kysymyksiin pureutuvalle vuorovaikutukselle. Lehden sivuilla nostetaan esiin sekä puheenaiheita että tarjotaan keskustelutilaa uskonnollisille yhteisöille. Voidaan sanoa, että mikään uskontoon, kulttuuriin ja ihmisenä elämiseen liittyvä teema ei ole lehdelle liian kuuma puheenaihe.

 

Ristin Voitto onkin saanut kiitosta herätysliikkeen ulkopuolelta rohkeasta tiedottamisestaan. Tämä lehti sopii kaikille, jotka haluavat lukea korkealaatuista ja taidokkaasti toimitettua hengellistä julkaisua. Ristin Voitto on ollut Suomen helluntaiherätyksen tärkein tiedotuskanava 1920-luvulta alkaen. Seurakuntien ajankohtaiset hengelliset ilmoitukset löytyvät lehden sivuilta kätevästi koottuina. Lehden sisältö on kuitenkin vahvasti ekumeeninen eli lehden opillisten kirjoitusten näkökulmat ylittävät seurakuntien ja kristillisten kirkkojen raja-aidat. Toimituslinjaustensa mukaisesti yksi Ristin Voiton tavoitteista on tukea uskonnollisten yhteisöiden yhteenkuuluvuutta.

 

Tämän vuoksi pitkien perinteiden lehti on arvostettu uutismedia helluntaiseurakuntien ohella monille muille kristillisille yhteisöille ja uskonnoista kiinnostuneille. Kotimaan tapahtumien ohella lehdessä seurataan kattavasti kansainvälistä hengellistä keskustelua. Lukija pääsee seuraamaan esimerkiksi lähetystyön arkea ja kristittyjen elämää kriisialueilla. Ristin Voitto, joka tunnetaan myös lyhenteellä RV, tavoittaa 17 000 lukijaa joka viikko. Lehden kustantajana toimii kristillinen mediatalo Aikamedia Oy. Ristin Voitto sai Kristillinen mediateko -tunnustuksen vuonna 2008. Palkinnon perusteina mainittiin ennakkoluuloja poistava, tasokas tiedottaminen sekä rohkea journalistinen ote ekumeniaan.

Muita alan lehtiä

13 nroa nyt 59,00

6 nroa nyt 46,00

3 nroa nyt 26,00