Sudoku Ässä -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Sudoku Ässä
6 lehteä 26,00€
» Tilaa lahjaksi

Sudokujen täyttäminen on melko tuore, mutta kiehtova harrastus. Helsingin Sanomat alkoi ensimmäisenä Suomessa julkaista sudokuja vuonna 2005, mutta kiinnostus on ollut reippaasti kasvavaa ja nyt on tarjolla monia sudokuihin keskittyviä lehtiä, kuten Sudoku Ässä. Sudokujen täyttämisestä on välineurheilu kaukana, sillä tähän harrastukseen tarvitaan vain kynä ja Sudoku Ässä.

 

Sudokut ovat enemmän loogisia kuin matemaattisia ongelmia, ja niiden ratkaiseminen sopii erinomaisesti kaiken ikäisille ihmisille, jotka haluavat aivonystyröilleen voimistelua. Tehtävän vaikeustasoa eivät määrittele kovinkaan oleellisesti valmiiksi annettujen numeroiden määrä vaan enemmänkin numeroiden sijoittelu. Vaikeustaso määritellään sudokun ratkaisemiseen tarvittavien päättelyketjujen pituuden perusteella. Sen vuoksi looginen ajattelu on tärkeämpää kuin matematiikan hallinta. Jos omena päivässä pitää lääkärin loitolla, niin loogisten asioiden, kuten sudokujen ratkaiseminen pienentää dementian vaaraa. Aivot voivat hyvin, kun niitä käytetään.

 

Sudoku Ässän tehtävien ratkaisu on tosin muutakin kuin oman älyn mittelöä, sillä jokaisessa lehdessä on lukuisia palkintotehtävä, joista voidaan voittaa rahaa puhtaana käteen. Mikäpä olisi mukavampaa kuin mielenkiintoinen harrastus, josta voidaan vieläpä voittaa rahapalkintoja? Sudoku Ässän tehtävät ovat suomalaisten ammattilaatijoiden tekemiä tehtäviä, ja lehdessä on kymmenittäin sudokuja, myös erikoissudokuja. Sudoku Ässä -lehden laajasta tarjonnasta voidaan poimia ratkaistavaksi hypersudokut, korokesudokut, viistosudokut, lähinaapurisudokut, kennosudokut tai jotain muuta mukavaa. Tehtävät on jaettu eri vaikeusasteisiin, joten helppojen, keskivaikeiden ja visaisten sudokujen joukosta voidaan poimia sopiva joko käytettävissä olevan ajan tai mielenkiinnon mukaan. Joskus on mukavaa ratkaista helppo sudoku nopeasti ja toisinaan taas päättelykyky voidaan laittaa todelliseen testiin.

 

Sudoku Ässä -lehti tarjoaa monen sadan euron edestä mahdollisuuksia voittoon, joten hyvällä tuurilla mielenkiintoinen harrastus maksaa itsensä takaisin kukkuramitoin. Sudoku Ässä ilmestyy kätevässä, käteen sopivassa pokkarikoossa joka toinen kuukausi eli 6 kertaa vuodessa. Lehden toimittaja on suomalainen Kolmiokirja Oy, joka julkaisee Kolmioristikot sarjaa. Sarjaan kuuluu paljon ristikko- ja tehtävälehtiä, joista Sudoku Ässä on varsinainen Ässä hihassa. Kolmiokirja Oy on maan johtava ristikko- ja harrastelehtien kustantaja, joka on toiminut kustannusalalla jo yli 100 vuotta.

Sudoku Ässä yhteenveto

  • Sudoku Ässä tarjous: 6 lehteä / 26,00€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 6 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousHyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjousRistikko-Leijona tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?