Pro Sail Magazine -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Pro Sail Magazine
3 lehteä 22,50€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Pro Sail Magazine on Suomen yksi suosituimmista purjehdukseen erikoistuneista aikakauslehdistä, joka on ilmestynyt vuodesta 2004 lähtien. Perinteisen paperiversio-lehden lisäksi Pro Sail Magazinea voidaan lukea myös digiversiona.

 

Lehti tavoittaakin lukijansa missä tahansa – haluttiinpa lehteä lukea rauhassa esimerkiksi purjehdusmatkoilla, lomaillessa tai vaikka kotikoneelta. Digiversiona tarjolla on aina myös lehden aikaisemmin ilmestyneitä numeroita, joten vanhempiakin uutisia tai muita kirjoituksia on mahdollista lukea myös sen jälkeen, kun ne ovat jo kadonneet lehtipisteistä. Pro Sail Magazinella on myös omat kotisivut, jonne päivittyy tuoreimpia matkailu- ja purjehdusalan uutisia ajantasaiseen tahtiin. Kotisivuilta löytyy myös esimerkiksi upeita videoita purjehdustapahtumista ja -tilanteista. Lisäksi lehden facebook-sivuja seuraamalla voidaan lukea uusimpia juttupäivityksiä.

 

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja se voidaan tilata itselle lehden tilaajapalvelusta. Purjehdusharrastus on kasvattanut viime vuosina suosiotaan niin juniori- kuin ylemmilläkin tasoilla. Yhä useammat suomalaiset ovat innostuneet purjehduksesta. Suomalaisten viime vuosien menestystarinat purjehduskilpailuissa vetävät innokkaita uusia harrastajia lajin pariin ja purjehdusseurojen jäsenmäärät ovatkin olleet huikeassa kasvussa jo usean vuoden ajan. Pro Sail Magazine haluaa palvella myös uusia lajin harrastajia ja se tarjoaa kattavia lukupaketteja myös niille, jotka ovat vasta tutustumassa lajiin.

 

Lehdestä löytyvät erilaiset väline-esittelyt- ja -arvostelut niin purjehdukseen kuin muuhunkin liikkumiseen ja matkailuun. Ne auttavat niin aloittelijoita kuin kehittyneempiäkin purjehtijoita löytämään itselle sopivimman varustelun. Lehti tarjoaa myös uutisia eri purjehdustapahtumista, yleistietoa purjehduksesta, erilaisia haastatteluja sekä lifestyle-hengessä kirjoitettuja asiatekstejä ja kirjoituksia, jotka sisältävät usein myös kauniita ja laadukkaita valokuvia. Lehden jokaisessa numerossa on myös henkilökuva-haastattelu, jossa lämminhenkiseen tyyliin tutustutaan henkilöön, jonka elämässä purjehdus on tavalla tai toisella mukana.

 

Lehti haluaa olla lähellä lukijaansa, ja se onkin panostanut lukijaystävälliseen, laadukkaan visuaaliseen ulkoasuun ja sisältöön. Lehden lukijakunta on erityisesti purjehduksesta ja liikunnallisesta elämäntyylistä pitäviä suomalaisia naisia ja miehiä, jotka haluavat seurata purjehdusmaailman uutisia ja tapahtumia tyylikkäästi ja asiantuntevasti toteutetun lehden välityksellä.

 

Pro Sail Magazine on oiva lehtivalinta niille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan kesäiseen, vauhdikkaan merelliseen ja lämminhenkiseen lajiin!

Pro Sail Magazine yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

FIT tarjousKunto Plus tarjousHyvä terveys tarjousGoal tarjousSport tarjousUrheilulehti tarjousJääkiekkolehti tarjousVauhdin Maailma tarjousGolf Digest tarjousThe Economist tarjousHarvard Business Review tarjousTime tarjousGuardian Weekly tarjousL Express tarjousRockn Roll tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?