Meidän Suomi -lehti, tarjous & tilaus

15.0
(1)
Meidän Suomi
5 lehteä 29,90€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Meidän Suomi on monipuolinen aikakauslehti kaikille aktiivisille henkilöille. Lehteä on julkaistu vuodesta 2005 lähtien. Lehti käsittelee Suomea ja suomalaisuutta hyvin monesta lukijaa kiinnostavasta näkökulmasta. Meidän Suomi soveltuu erinomaisesti henkilöille, jotka kaipaavat tietoa ja vinkkejä eri puolilla Suomea järjestettävistä kiinnostavista harrastus- ja ajanviettomahdollisuuksista.

 

Lehti on myös ainutlaatuinen, sillä se esittelee eri puolilta Suomea löytyviä ajankohtaisia kulttuuri-, ulkoilu- ja harrastusvinkkejä, eikä siis keskity vain tiettyyn osaan Suomea. Lisäksi lehti tarjoaa lukijoilleen monia matkailuun ja mökkeilyyn hyvin sopivia vinkkejä, ja lehdestä voidaan lukea esimerkiksi suomalaisista kaupungeista kertovia esittelyjä. Lehdestä löytyy niin jokaiselle lukijalle sopivia ajanviettovinkkejä kuin taatusti jokaiseen vuodenaikaan sopivia vinkkejä. Lehti tulee hyvin lähelle lukijaa, eikä sen kanssa ole tylsiä päiviä. Lehti on tarkoitettu pääasiallisesti yli 50-vuotiaille lukijoille, mutta siitä löytyy sopivaa ja mielekästä luettavaa muunkin ikäisille, sillä lehti sisältää monipuolisten harrastus- ja ajanviettomahdollisuuksista kertovien esittelyjen lisäksi paljon muutakin luettavaa, kuten muun muassa historiaa käsitteleviä artikkeleita, henkilöesittelyjä ja -haastatteluja.

 

Lehti kertoo myös kauden suosituimmista ja parhaimmista herkkuruoista sekä ajankohtaisista ja kiinnostavista ilmiöistä. Lehdestä löytyy myös haastavia ristikoita ja sudokuja niistä pitäville. Meidän Suomi ei siis vain kerro eri puolilta Suomea löytyvistä erilaisista innostavista vapaa-ajanviettoon sopivista tapahtumista, paikoista ja harrastusmahdollisuuksista, vaan tarjoaa lehteä tilaaville myös valtavasti kiinnostavaa luettavaa useista eri aiheista. Lehden sisältö on siis erittäin monipuolinen. Viisi kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä kustantaa Valitut Palat - CIL Suomi Oy, ja lehden levikki on jo 54 000 kappaletta. Meidän Suomi-lehdellä on myös oma verkkosivusto, josta voidaan lukea kiinnostavia laajoja erilaisia teemoja käsitteleviä artikkeleita.

 

Luettavaa löytyy niin matkailuun, harrastuksiin, ruokaan kuin kotiin, mökkiin ja puutarhaan liittyvistä aiheista. Lisäksi verkkosivujen kautta on mahdollista lähettää e-kortteja sekä tehdä suosittuja sudokuja. Meidän Suomi-lehti tarjoaa runsaasti monipuolista ja mielenkiintoista luettavaa sekä tietoa eri puolilla Suomea sijaitsevista vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuuksista. Lehden kanssa aika ei käy pitkäksi, sillä lehti tarjoaa mielekästä puuhaa vuoden jokaiselle päivälle. Lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa, ja sitä kustantaa Valitut Palat.

Meidän Suomi yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Me Naiset tarjousSeiska tarjousCosmopolitan tarjousKauneus ja Terveys tarjousET-lehti tarjousKodin kuvalehti tarjousTrendi tarjousNational Geographic tarjousELLE tarjousHyvä terveys tarjousKatso tarjousEeva tarjousMeidän perhe tarjousOma Aika tarjousVoi hyvin tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

malla3
katan kanssa samaa mieltä juttujen toistuvuudesta!
Tarja Harju4
Voi Hyvin on tosi kiva lehti josta saa paljon tietoa ja iloa eloon.
Kata4
Ihana lehti josta tulee hyvälle tuulelle! Ainut miinus on että jutut joskus toistaa itseään. Muuten kyllä Voi Hyvin on lempparilehti tällä hetkellä.
Annap3
Miellyttävää luettavaa ja laadukkaita juttuja.

Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


/