#
Meidän Sauna
  • Julkaisija: Karprint Oy
  • Ilmestyy: 3 kertaa / vuosi

Meidän Sauna

Nyt ei löytynyt sopivia Meidän Sauna tarjouksia. Sopisiko jokin alla olevista sinulle?

7 nroa nyt 29,90

6 nroa nyt 34,00

25 nroa nyt 79,00

13 nroa nyt 59,00

7 nroa nyt 34,00

6 nroa nyt 69,00

11 nroa nyt 89,00

13 nroa nyt 54,00

12 nroa nyt 39,90

Meidän Sauna -lehti, tarjous & tilaus

Meidän Sauna on jokaisen innokkaan suomalaisen saunojan oma mukaansa tempaava saunalehti. Lehden jutut myös innostavat lukijoita saunomaan. Lehti keskittyy vain ja ainoastaan saunakulttuuriin ja kaikkeen saunaan ja saunomiseen liittyvään. Lehti tarjoaa valtavasti mielenkiintoisia artikkeleja saunomisesta ja saunan historiasta. Tämän lisäksi lehdessä on paljon inspiroivia kuvia saunoista. Lehteä voidaankin pitää todellisena saunojan tietolehtenä.

 

Lehti on oiva valinta henkilölle, joka on intohimoinen saunoja ja haluaa tietää enemmän saunakulttuurista ja saunaan liittyvästä historiasta, tavoista ja tottumuksista. Lehti esittelee etupäässä suomalaisia saunoja ja saunakulttuuria, mutta lehdestä löytyy myös juttuja muualla päin maailmaa sijaitsevista saunoista. Lisäksi lehdestä voidaan lukea Suomessa ja ulkomailla järjestettävistä erilaisista hauskoista saunatapahtumista, kuten löylykisoista. Meidän Sauna -lehti tarjoaa myös paljon upeita ja oivaltavia ideoita ja vinkkejä saunan, kylpy- ja pesuhuoneen sisustamiseen.

 

Lehti esittelee kaikkein uusimmat ja kiinnostavimmat sauna- ja kylpytarvikkeet sekä kiukaat ja lauteet ja muut saunamateriaalit, ja lehdestä löytyy tietoa viimeisimmistä saunan rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvistä trendeistä. Uutta saunaa suunnittelevan kannattaakin etsiä Meidän Sauna -lehdestä ideoita ja inspiraatiota omaan saunaan ja kylpy- tai pesuhuoneeseen. Lehdestä löytyy helposti kivoja vinkkejä niin kerrostalossa sijaitsevaan pieneen sähkösaunaan, aitoon puusaunaan, mökkisaunaan kuin vaikkapa rantasaunaan, sillä lehdessä käsitellään saunaa hyvin laajasti ja monipuolisesti. Lehti onkin tarkoitettu kaikille saunomisesta pitäville, eikä lehdessä suosita jotakin tiettyä saunatyyppiä.

 

Jokainen numero sisältää juttuja ja luettavaa innokkaista saunaihmisistä, upeista erilaisista saunoista, suomalaisesta saunakulttuurista ja saunomisen historiasta, saunaan ja energiaan, kuten lämmitykseen ja lämmön talteenottoon liittyvistä aiheista sekä monesta muusta mielenkiintoisesta saunaan oleellisesti liittyvästä aiheesta. Lehdessä julkaistaan myös tunnettujen suomalaisten kokemuksia saunasta ja saunomisesta. Meidän Sauna -lehteen voidaan lähettää juttuvinkkejä tai palautetta lehden omien verkkosivujen kautta. Verkkosivuilta löytyy myös paljon mielenkiintoista luettavaa. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvästä Meidän Sauna -lehdestä löytyy paljon saunoihin ja saunomiseen liittyvää tietoa ja mielenkiintoista luettavaa, ja lehden monipuolinen sisältö käsittelee laajasti suomalaisten rakastamaa aihetta, eli saunaa. Lehteä kustantaa Karprint Oy. Lehdestä ilmestyy sekä paperiversio että digilehti.

Muita alan lehtiä

7 nroa nyt 29,90

6 nroa nyt 34,00

25 nroa nyt 79,00

13 nroa nyt 59,00

7 nroa nyt 34,00

6 nroa nyt 69,00

11 nroa nyt 89,00

13 nroa nyt 54,00

12 nroa nyt 39,90

11 nroa nyt 86,90

6 nroa nyt 59,00

6 nroa nyt 43,00

26 nroa nyt 83,85

6 nroa nyt 51,00

6 nroa nyt 49,00