Koulun Aamu -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Koulun Aamu
9 lehteä 40,00€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Koulun Aamun ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1948. Monen koulun toiminta käynnistyi sotien jälkeen uudelta pohjalta ja kasvavan kansan sivistyksen tueksi tarvittiin uutta materiaalia. Runoilija ja kansatieteilijä Martti Haavio otti hoitaakseen Koulun Aamun toimitustyön sen ilmestymisen alkuvuosina. Haavio, joka käytti runoilijanimeä P. Mustapää, osasi kirjoittaa lapsille, ja hän julkaisikin useita klassikon asemaan nousseita loruteoksia. Rakastettu tuutulaulu Sininen uni lienee tunnetuin Haavion kynästä lähtöisin oleva teksti.

 

Koulun Aamu -lehden alkuperäinen nimi oli Kouluhartaus, mutta 1970-luvulla peruskoulujen myötä ja aamunavauskulttuurin muuttuessa myös lehden nimi vaihdettiin nykyiseen. Sen sisällön ytimeen valitaan teemoja, joista lapset ja nuoret ovat kiinnostuneita vuodesta toiseen. Tekstit on suunnattu erityisesti ala- ja yläkoulujen oppilaille. Lehden tekstit tekevät tutuiksi vanhoja kansanperinteitä ja vuotuisia juhlapäiviä sekä uskonnollisia tapahtumia. Kotoisia ja kansainvälisiä ilmiöitä käsitellään lapsille ja nuorille sopivista näkökulmista. Päivänavauksissa voidaan antaa vastauksia myös niin sanottuihin tyhmiin kysymyksiin, joista kouluikäiset janoavat tietoa.

 

Työkseen puhuva opettaja ei saa Koulun Aamusta ideoita pelkästään päivänavauksia varten, sillä lehden tekstejä voidaan käyttää tukimateriaalina muussakin koulutyössä. Kaikki lehdessä julkaistavat tekstit ovat aina uusia, joten sen sivuilta löytyy esimerkiksi itsenäisyyspäivään joka vuosi jotain uutta sanottavaa. Kun päivänavauksessa luettava teksti valitaan Koulun Aamun valikoimasta, se on varmasti hyvän mittainen, sen sisältö on kohdennettu kiinnostamaan kouluikäisiä ja teksti on laadittu puhuttavaksi. Koulun Aamu tarjoaa vuosittain laajan, koulutyöhön sopivan valikoiman erilaisia ajankohtaisia ja iättömiä aiheita, joiden pohjalle innostava päivänavaus rakennetaan.

 

Lisäksi lehden tilaaja pääsee selailemaan Koulun Aamun edellisen vuoden lehtiarkistoa internetissä. Jokainen Koulun Aamun numero sisältää myös kristilliseen traditioon liittyviä tekstejä, joissa aiheina ovat esimerkiksi Raamatun kertomukset ja pyhät ihmiset. Nämä sopivat käytettäväksi seurakuntien lastenkerhojen hartauksissa ja uskonnonopetuksessa. Koulun Aamun vuosikerta sisältää yhdeksän numeroa, joiden ilmestyminen on nivottu tasaisesti koulun lukuvuoteen.

 

Uusi lehti ilmestyy aina kuukauden alkupuolella. Koulun Aamu -lehdessä on 16 sivua ja sen painos on viime aikoina ollut 800 kappaletta. Lehden paperiversion julkaisusta on luovuttu ja lehti on saatavilla näköispainoksena verkossa. Koulun Aamun kustantaa Kotimaa Oy.

Koulun Aamu yhteenveto

  • Koulun Aamu tarjous: 9 lehteä / 40,00€
  • Julkaisija: Kotimaa Oy
  • Ilmestyy: 9 kertaa / vuosi
  • Ammattilehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Vene tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjousAjolinja tarjousTekniikka & talous tarjousFakta tarjousKauppalehti tarjousMarkkinointi & mainonta tarjousAuto, tekniikka ja kuljetus tarjousMediuutiset tarjousMetallitekniikka tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)