Kemia -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Kemia
8 lehteä 94,50€
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Kemia-Kemi tuo kemian ja bioalan ajankohtaisia ilmiöitä, tapahtumia ja mielipiteitä yli 10 000 tilaajan luettavaksi kahdeksan kertaa vuodessa. Lisäksi lehden uutiskirje tavoittaa yli 4 000 tilaajaa 15 kertaa vuodessa. Kemia-Kemi toimii samalla jäsenlehtenä Suomalaisten Kemistien Seuran, Kemiallisteknillisen yhdistyksen ja Finska Kemistsamfundetin jäsenille. Kemia-Kemin saa myös ladattua pdf-muotoisena näköislehtenä lehden verkkosivuilta (kemia-lehti.fi).

 

Kemia-Kemi tarjoaa kohtaamispaikan niin kemianalan ammattilaisille kuin alan yrityksillekin. Alan osaajat saavat äänensä kuuluviin lehdessä julkaistujen yleistajuisten artikkelien kautta. Yrityksille Kemia-Kemi tarjoaa mahdollisuuden tuoda esille uusimpia innovaatioita ja tuotteita, niin painetussa lehdessä kuin verkkosivuilla tarjotun mainostilan kautta. Verkkosivujen Vihreät sivut -osion kautta kiinnostuneet voivat myös etsiä tietoa alan yrityksistä ja niiden tuotteista. Lehti tiedottaa lukijakunnalleen säännöllisesti tärkeistä tapahtumista, kuten messuista ja konferensseista.

 

Lehdessä julkaistut artikkelit käsittelevät bio- ja kemianalan kannalta mielenkiintoisia luonnontieteellisiä ja yhteiskunnallisia ilmiöitä syvällisellä, mutta helposti luettavalla tavalla. Näin lehti pysyy mielenkiintoisena laajemmalle lukijakunnalle, eikä lokeroidu vain alan erityisosaajien mediumiksi. Mielenkiintoiset ajankohtaiset aiheet käsittelevät monipuolisesti bio- ja kemianalaan liittyviä teemoja, aina sinilevien sielunelämästä (8/2014, 40) kiertotalouden kaupallisiin mahdollisuuksiin (2/2015, 20). Kemia-Kemin verkkosivuilla olevasta arkistosta lukija löytää Kemia-Kemin kaikki painokset vuodesta 2002 aina uusimpaan numeroon asti. Lisäksi lehden arkistoon on koottu sen juhla- ja erikoispainokset, kuten lehden historiaspesiaali sekä juhlanumero vuodelta 2011.

 

Kemia-Kemin päätoimittajana ja toimitusjohtajana toimii Leena Laitinen, jonka kriittiset ja usein yhteiskunnallisia ilmiöitä sivuavat pääkirjoitukset johdattelevat lukijan lehden kannalta tärkeisiin teemoihin. Laitisen pääkirjoitukset kuvastavat Kemia-Kemin yhteiskuntakriittistä ilmettä; lehti tarjoaa lukijalle mielenkiintoisia lukukokemuksia tarttumalla rohkeasti ajankohtaisiin aiheisiin. Samalla artikkelit kehottavat lukijaa suhtautumaan kriittisesti ympärillä oleviin ilmiöihin ja tapahtumiin. Lehden julkaisijana toimii Kempulssi Oy, joka on julkaissut Kemia-Kemiä jo vuodesta 2002.

 

Kemia-Kemillä on myös sisarlehti Uusiouutiset (uusiouutiset.fi), joka on erikoistunut käsittelemään kierrätysteollisuuden, materiaalitehokkuuden ja jätehuollon ajankohtaisia aiheita. Uusiouutiset-lehteä julkaisee Kempulssi Oy:n tytäryhtiö Suomen Ammattimedia SUOMA. Yhdessä Kemia-Kemi ja Uusiouutiset tarjoavat yhteiskunnallisesti ajan tasalla pysyvän bio- ja kemianalaan sekä kestävään kehitykseen keskittyvän forumin julkiselle keskustelulle.

Kemia yhteenveto

  • Kemia tarjous: 8 lehteä / 94,50€
  • Julkaisija: Kempulssi Oy
  • Ilmestyy: 8 kertaa / vuosi
  • Ammattilehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Vene tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjousAjolinja tarjousTekniikka & talous tarjousFakta tarjousKauppalehti tarjousMarkkinointi & mainonta tarjousAuto, tekniikka ja kuljetus tarjousMediuutiset tarjousMetallitekniikka tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?