Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut -lehti, tarjous & tilaus

14.0
(1)
Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut
8 lehteä 27,75€
» Tilaa lahjaksi

Mitä Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut -lehden tilaaja saa tullessaan vakiotilaajaksi? Päivittäistä aivojumppaa, pähkinöitä purtavaksi sekä onnistumisen mieletöntä tunnetta! Mikä sen parempaa, kuin nauttia aivonystyröitä parantavista tehtävistä päivittäin. Lehden jatkuvasti muuttuvat eri tilaustarjoukset takaavat kuluttajaystävälliset hinnat ja lehti voidaan tilata kätevästi ja helposti suoraan netistä. Lukuisat eri nettikaupat ovat pullollaan tarjouksia lehden uusille tilaajille.

 

Ristikoiden ratkojat ja sanavalintojen nokkelat tekijät kokevat tämän tehtävälehden yhdeksi parhaista ja siksi tilaajamäärä kasvaakin jatkuvasti. Mielenkiintoiset sanalaatikot ja hauskanhelpot tehtävät tuovat hauskuutta jokaisen perheen arkiseen aherrukseen, ja tehtävälehti takaa viihdettä myös lomamatkojen ratoksi. Vapaa-ajan pelastaja Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjoaa fiksulle ratkojalleen monipuolista, sekä huoletonta ajanvietettä unohtamatta tarjota myös haastavampia tehtäviä ratkottavaksi kokeneemmalle konkarille.

Rahapalkinnot ja uuden tilaajan edut

Lehti palkitsee tilaajiaan myös ruhtinaallisilla rahapalkinnoilla. Ristikkojen, labyrinttien sekä sanahakujen maailmaan voidaan uppoutua monen lehden ajaksi ja jokainen numero tarjoaa tilaajalleen uusia haasteita unohtamatta perheen pienempiä ongelmanratkaisijoita. Tämä tehtävälehti on kiitetty ja suosittu ristikkolehti muiden jo vakiintuneiden ristikkolehtien joukossa. Uusi suosikki varmistaa suosiotaan ristikkolehtien keskuudessa uusiutuvilla, mielenkiintoisilla tehtävillään.

 

Hyväntuulen ristikot ja tehtävät ovat nyt saatavilla useista eri netin lehtipisteistä. Tarjoukset, hinnat ja tilaajalahjat muuttuvat jatkuvasti. Netin helpon hintavertailun ja kirjavan tarjonnan ansiosta Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut -lehti tilataan aina edulliseen hintaan. Ristikkolehtien kingi on tullut tilaajien suosikiksi jäädäkseen.

Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut yhteenveto

  • Hyväntuulen Sokkelot ja Sanahaut tarjous: 8 lehteä / 27,75€
  • Julkaisija: Kolmiokirja Oy
  • Ilmestyy: 8 kertaa / vuosi
  • Ristikkolehdet


» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Matin Helpot Ristikot tarjousSylvin Helpot Ristikot tarjousHyväntuulen Kryptot tarjousIisakin Ristikot tarjousSeura SuperRistikot ja Sudokut tarjousHelpot Mega Ristikot  tarjousRistikko Raketti tarjousHyväntuulen Ristikot tarjousIisakin Siluettiristikot tarjousSudoku Ässä tarjousHyväntuulen Tavuristikot tarjousRistikko-Potti tarjousKrypto-Leijona tarjousRistikko-Mestari tarjousRistikko-Leijona tarjous
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?