Hyvä Puhtaus -lehti, tarjous & tilaus

00.0
(0)
Hyvä Puhtaus
5 lehteä 28,00€
» Tilaa lahjaksi
Tarjous ei ole enää voimassa!

Katso TOP tarjoukset tästä!

Hyvä Puhtaus -lehti käsittelee kaikkia yleisimpiä kodinhoitoon ja -huoltoon liittyviä teemoja, ja se on erittäin hyödyllinen tietopaketti puhdasta kotia arvostavalle lukijalle. Lehden ensisijainen tavoite on välittää lukijoille asiatietoa kodin kunnossapidosta sekä tarjota parhaimmat neuvot kodin hoitoa ja huoltoa varten. Viisi kertaa vuodessa julkaistava lehti on tarkoitettu kaikille kodin puhtaana pitämisestä ja huoltamisesta kiinnostuneille henkilöille, ja se tarjoaa valtavasti luettavaa sekä kotitalouksille että kotipalveluja tarjoaville yrityksille.

 

Lehti esittelee lukijoille monia käytännöllisiä ja toimivia ratkaisuja, jotka helpottavat siivoamista ja kodista huolehtimista. Lehden tarjoamien vinkkien avulla kodista saadaan helposti puhdas ja viihtyisä. Koska markkinoille ilmaantuu nykyään hyvin usein erilaisia uusia tuotteita kuluttajien iloksi, Hyvä Puhtaus -lehti esittelee lukijoita varmasti kiinnostavat alan innovaatiot, joiden avulla siivoaminen ja kodin puhtaanapito hoituu entistä sujuvammin. Puhtaasta sisäilmasta ja sen vaikutuksesta terveyteen puhutaan nykyään paljon, ja jokaisen tulisikin huolehtia, että sisäilma pysyy kotona puhtaana. Tästä syystä lehti käsittelee sisäilmaa koskevia kysymyksiä laajasti ja eri näkökulmista, ja tarjoaa lukijoille paljon hyödyllistä tietoa sisäilmasta ja erilaisista keinoista, joilla kotona voidaan saavuttaa puhdas sisäilma.

 

Jokaisesta kodista löytyy paljon erilaisia kodin tekstiilejä ja vaatteita, ja siksi lehti jakaakin neuvoja ja niksejä, joiden avulla niistä huolehtiminen onnistuu parhaiten. Koska kotiin kerääntyvät roskat aiheuttavat usein lukijoille päänvaivaa, lehdestä löytyy ongelmaan käteviä ratkaisuja, esimerkiksi jätteiden lajittelua varten. Hyvä Puhtaus -lehdestä löytyy myös valtavasti tietoa ja mielenkiintoisia artikkeleita kodin eri tilojen sekä erilaisten pintamateriaalien puhdistamisesta ja kunnossapidosta. Lehti tarjoaa oivallisia vinkkejä esimerkiksi hankalasti puhdistettavien pintamateriaalien sekä pesutilojen puhdistamiseen. Lehden sisältö ei kuitenkaan keskity pelkästään kodin puhtaana- ja kunnossapitoa käsitteleviin aiheisiin, vaan lehti tarjoaa jokaiselle kodin omistajalle tärkeää tietoa myös hyvin monesta muusta kotiin oleellisesti liittyvästä teemasta, kuten rakentamisesta, kodin arvon säilyttämisestä sekä kodin turvallisuudesta. Lehti sisältää valtavasti oivallisia kodin hoitamiseen ja kunnossapitoon liittyviä neuvoja, joiden avulla työt sujuvat leikiten. Hyvä Puhtaus -lehden kustantajana toimii Puhtaustieto PT Oy.

Hyvä Puhtaus yhteenveto» Takaisin
Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Lahjatilaus saattaa poiketa erikoistarjouksesta.

Muita alan lehtiä

Kodin kuvalehti tarjousVauva tarjousMeidän perhe tarjousKotivinkki tarjousKotiliesi tarjousTalo & koti tarjousKaksplus tarjousViva tarjousVene tarjousArvopaperi tarjousTalouselämä tarjousAjolinja tarjousTekniikka & talous tarjousFakta tarjousKauppalehti tarjous

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

markku väätämöinen
kumma lehteä lähetetään vaikka en ole tilannut
markku väätämöinen1
en oletilannut historia lehteäenkä aio maksaa siis turha lähettää olen ottanut kuluttaja-asiamieheen yhteyttä hän totesi ei tarvitse ottaa lehteä vastaan eikä maksaa älkää enää lähettäkö.
Admin:
Hei, olkaa suoraan yhteydessä kauppalehden asiakaspalveluun.
Martti Turunen1
Ensimmäiset 25v lehti hyvä. Viimeiset vuodet, tähän päivään, jaettu väärää tietoa lukijoille. Varsinkin asealaan liittyen.
Seppo Lahtinen1
En todellakaan suosittele! Nykyään lehti täynnä pelkkää potaskaa joilla ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa!

Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?